Αλλαγή ψυχολογίας και ανάκαμψη βλέπει ο Δημάκης

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Α.Ο. Διαβολιτσίου μετά την ισοπαλία στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας , που έδωσε τον πρώτο βαθμό στο πρωτάθλημα, με τον Σωτήρη Δημάκη να κάνει λόγο για αλλαγή ψυχολογίας, περιμένοντας την ανάκαμψη... ‘’Ψυχολογικά η ομάδα είναι πολύ καλύτερα μετά και την καλή εμφάνιση που έκανε και το βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε εκτός έδρας !!! Θέλουμε να συνεχίσουμε θετικά και απέναντι στη Σπερχογεία γνωρίζοντας ότι θα είναι άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρόκειται για έναν πολύ καλό αντίπαλο που είναι σε φόρμα το τελευταίο καιρό (2η σερί νίκη προχτές και μάλιστα εκτός έδρας) και έχει και τον πρώτο λόγο αφού θα παίζει στην έδρα του ! Εμείς παρ' όλα αυτά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε άλλη μια καλή εμφάνιση και να πάρουμε κάτι θετικό αναζητώντας την ανάκαμψη στη συνέχεια του πρωταθλήματος.’’δήλωσε ο τεχνικός του Διαβολιτσίου μιλώντας στο ‘’sport365.gr’’.

Η προετοιμασία του Α.Ο.Δ.για το ματς στη Σπερχογεία συνεχίζεται, με τους Κωστόπουλο, Χριστόπουλο και Πείδη να ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και τη συμμετοχή τους να κρίνεται αμφίβολη αλλά με πολλά μηνύματα αισιοδοξίας.

Όσον αφορά τα μετεγγραφικά, η προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ συνεχίζεται με στόχο την απόκτηση 2 παικτών που θα μπουν άμεσα στα βαθιά.

393 views
Top