«Λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι του «Γ. Λουκαρέας» (pics)

Ισόπαλοι 0-0 ήρθαν Ολυμπιακός και Απόλλωνας Καλαμάτας στο μεταξύ τους καλαματιανό ντέρμπι στο «Γ. Λουκαρέας», στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Α΄ τοπικής.
Σε ένα κακό παιχνίδι κέντρου, με λίγες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο βάσει της εικόνας των δυο ομάδων, με τον Απόλλωνα να παραμένει σε δύσκολη θέση με 18 βαθμούς και τον Ολυμπιακό να παραμένει αδιάφορος βαθμολογικά.
Για τον Ολυμπιακό ο Θεοδωρόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 50΄ όταν βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στην περιοχή και πλάσαρε, όμως ο Αντωνόπουλος έσωσε.
Στο 65΄ ο Παπαδέας έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι σε ψηλοκρεμαστό πλασέ, ενώ από την άλλη οι «μελανόλευκοι» είχαν φάσεις κυρίως με τους Ντος Σάντος και Στ. Τσουλάκο και διαμαρτύρονται για μια φάση στο 2ο μέρος όπου η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γ. Μπάλλα εντός περιοχής, όμως ο ρέφερι Μπλάνας το θεώρησε ακούσιο και άφησε τη φάση να εξελιχθεί κάτω από έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους.
Διαιτητές: Γ. Μπλάνας, Χ. Καστανάς, Π. Σερεμέτης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Σπάλλας): Λυμπερόπουλος, Αργάνης, Γ. Μπάλλας, Στ. Μπαλλας, Πολυμενέας, Θεοδωρόπουλος (54΄ Αλεξανδρόπουλος, 66΄ λ. τρ. Μαγουλιανίτης), Τσαναλίας, Αναγνωστόπουλος (60΄ Μπαζάνης), Τζίφας, Παπαδέας, Καρλαύτης
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Γρηγορόπουλος): Αντωνόπουλος, Μιγκάκης, Σκιάς (77΄ Κορομηλάς), Πανταζής, Μπαρμπόσα, Κλουβάτος, Μάλαμας, Ζέππος, Ντόκο, Ντος Σάντος, Δ. Τσουλάκος

671 views
Top