Μπράβο Μαυρέα σε παίκτες και κόσμο

H νίκη επί του Τέλου Άγρα διατήρησε τον ΑΟ Διαβολιτσίου ζωντανό στο κυνήγι της παραμονής ωστόσο ο Αντώνης Μαυρέας, ο οποίος έκανε ιδανικό ξεκίνημα στον πάγκο των «νερατζούρι», κρατά χαμηλούς τόνους και στρέφει το βλέμμα του στο νέο ματς καθοριστικής σημασίας, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμάτας, που θεωρείται από πολλούς ως το σημαντικότερο της χρονιάς…

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που αγωνίστηκαν, για το πάθος και τη θέληση που φανέρωσαν αλλά κυρίως γιατί ξεπέρασαν το άγχος που υπήρχε. Θεωρώ πως η νίκη αυτή τους ανήκει όπως ανήκει και στον κόσμο που μας βοήθησε.

Ωστόσο ο αγώνας με τον Άγρα ανήκει στο παρελθόν και πρέπει άμεσα να ρίξουμε το βάρος στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα γνωρίζοντας πόσο δύσκολη και καθοριστική θα είναι.

Το ευχάριστο είναι πως η διακοπή του πρωταθλήματος μας δίνει τη δυνατότητα να δουλέψουμε με τα παιδιά αλλά και να επανέλθουν οι παίκτες που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς το τελευταίο διάστημα» μας δήλωσε ο πολύπειρος τεχνικός του Διαβολιτσίου που έδωσε το στίγμα του και συνέβαλε τα μέγιστα στο να έρθει η νίκη απέναντι στον αξιόμαχο Άγρα.

434 views
Top