Το ευχαριστώ Παυλάκη σε διοίκηση, παίκτες και Δημάκη

Όπως γράψαμε νωρίς το απόγευμα, ο Αντώνης Παπαγιαννόπουλος θα είναι ο συνεργάτης του Αντώνη Μαυρέα στον πάγκο του Διαβολιτσίου καλύπτοντας την αποχώρηση του Μιχάλη Παυλάκη που δεν μπορούσε, λόγω της διαφοροποίησης του προγραμματισμού των προπονήσεων, να παραμείνει στο πόστο το οποίο διατηρούσε τα τελευταία τέσσερα χρόνια όντας στενός συνεργάτης του Σωτήρη Δημάκη.

Μιλήσαμε με τον κ. Παυλάκη, που συνεχίζει κανονικά το έργο του στις ακαδημίες του συλλόγου, για την εξέλιξη αυτή και ζητήσαμε να μας μεταφέρει την άποψή του κάτι που έκανε ευγενικά, «μεταφέροντας» ένα μεγάλο ευχαριστώ…

«Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΑΟ Διαβολιτσίου για την εμπιστοσύνη της στην δουλειά μου, τα τελευταία 4 χρόνια στο ανδρικό τμήμα του ΑΟΔ και τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα στο διάστημα αυτό.

Δυστυχώς δεν μπορούσα να ακολουθήσω το πρόγραμμα του καινούργιου προπονητή του ΑΟΔ κ. Αντώνη Μαυρέα και έτσι αποχώρησα από το ανδρικό τμήμα παραμένοντας όμως στις ακαδημίες του συλλόγου στις οποίες βρίσκομαι τα τελευταία 9 χρόνια» μας τόνισε ο κ. Παυλάκης ο οποίος έκλεισε κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στον Σωτήρη Δημάκη…

«Θέλω κλείνοντας να ευχαριστήσω τον Σωτήρη Δημάκη που ήμασταν για 4 χρόνια μαζί στα δύσκολα και στα εύκολα , στα καλά και στα άσχημα, μαζί στα άγχη και στα νεύρα ,μαζί στις στεναχώριες αλλά και στις χαρές.

Με στήριξε σε πολλά πράγματα και εκτός ποδοσφαίρου, που για μένα έχουν μεγαλύτερη αξία και το λιγότερο που έχω να του πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Θα του πω κάτι που του έστελνα μετά από νίκες στο κινητό του και πραγματικά το εννοώ ...ΕΥΓΕ»

939 views
Ετικέτες
Top