Μπίζος: «Έξι τελικοί από εδώ και πέρα»

Σε όποιον τομέα έχει χρειαστεί, ο Άγγελος Μπίζος έχει δηλώσει παρών φέτος για τον Τσικλητήρα Πύλου, διανύοντας μια εξαιρετική χρονιά!
Ο 25χρονος Κορωναίος ποδοσφαιριστής έχει συνεισφέρει τα μέγιστα αμυντικά, αλλά και επιθετικά καθώς έχει πετύχει καίρια τέρματα μερικά εκ των οποίων έχουν αποδειχθεί και νικηφόρα.
Λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό του Τσικλητήρα από το Κύπελλο Ερασιτεχνών, με την ήττα με 2-0 από το Καταστάρι, ο Μπίζος έκανε δηλώσεις στο Sport365.
Κατ’ αρχήν, ο έμπειρος αμυντικός μας περιέγραψε τα συναισθήματα του για την πορεία του Τσικλητήρα στο Κύπελλο μέχρι και τον χθεσινό αγώνα:
Το Κύπελλο ήταν ένας στόχος που τον θέλαμε. Ήταν δύσκολο για εμάς γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε την Μαύρη Θύελλα και είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να προκριθούμε. Όσο για εχθές, κατεβήκαμε στον αγώνα με στόχο ότι καλύτερο, ωστόσο το Καταστάρι το ήθελε πιο πολύ και τελικά ήρθε η ήττα.
Για το επερχόμενο ματς με τον Πανθουριακό, από τον οποίο ο Τσικλητήρας είχε υποστεί την πιο βαριά ήττα της χρονιάς (10η αγωνιστική, 5-1), ο Μπίζος υπογράμμισε:
«Για εμάς υπάρχουν 6 τελικοί από εδώ και πέρα. Πρέπει σε κάθε ματς να είμαστε σοβαροί για να φτάσουμε στην νίκη. Άσχετα με το πρώτο ματς, όπου δεχθήκαμε 5 τέρματα, η Θουρία είναι μια πολύ καλή ομάδα και σίγουρα θα είναι δύσκολο το έργο μας».
Κλείνοντας, ο Μπίζος άφησε ένα σχόλιο για το +6 του Τσικλητήρα από την 2η θέση:
«Σίγουρα το +6 μας δίνει ένα προβάδισμα αλλά όλα είναι ανοιχτά… Θέλει ακόμα περισσότερη προσπάθεια τώρα».

712 views
Top