Με πεντάρα και... έφυγε για τίτλο ο Τσικλητήρας

Ντέρμπι για 50 λεπτά αποδείχτηκε το ματς στη Πύλο, ανάμεσα στον Τσικλητήρα και τον Πανθουριακό, καθώς οι γηπεδούχοι φρόντισαν με την απόδοσή τους να κάνουν το 1-1, του 48΄, σε 5-1 και να διατηρήσουν τη διαφορά των 6 βαθμών από τους διώκτες τους κάνοντας ένα ακόμη βήμα προς τον τίτλο.

Η ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη ήταν καταιγιστική μετά το 50΄ φθάνοντας τελικά σε μια άνετη νίκη μολονότι το προηγούμενο διάστημα «έδειχνε»… ντέρμπι μέχρι τέλους. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι πάντως σε ολόκληρη τη διάρκεια του ματς και δίκαια πανηγύρισαν το τρίποντο με τους 200 και πλέον φίλους τους.

Ο Μικελάτος έκανε στο 24΄ το 1-0, με κεφαλιά κι αφού η μπάλα βρήκε πρώτα στο δοκάρι, ωστόσο η πίεση δεν έφερε το δεύτερο γκολ μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου για τους Πυλιώτες.

Αντιθέτως, σε μια αντεπίθεση, στο 48΄, ο Γιάννης Ζάκκας με διαγώνιο σουτ, μέσα από τη περιοχή, έφερε το ματς στα ίσια δημιουργώντας μια μικρή ανησυχία στο στρατόπεδο του Τσικλητήρα που δεν κράτησε ωστόσο πάνω από τρία λεπτά. Στο 51΄ ο Τσάτσος, που είχε «φτιάξει» και το γκολ του Μικελάτου, έβγαλε για τον Γραμματικόπουλο κι αυτός με πλασέ από κοντά πέτυχε το 2-1 λύνοντας το γόρδιο δεσμό και κάνοντας τα πράγματα αρκετά απλά. Έτσι, στο 61΄ ο Μικελάτος έγραψε με πανέμορφο σουτ, που έστειλε τη μπάλα πρώτα στο ένα δοκάρι και μετά στο άλλο για να περάσει εν συνεχεία τη τελική γραμμή, ο Νάτσης πέτυχε το 4-1 στο 69΄, με πλασέ μέσα από τη περιοχή και ο Γραμματικόπουλος διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 85΄ με σουτ έξω από τη περιοχή.

Καλή η διαιτησία του κ. Πλακογιάννη που είχε εύκολο έργο, όπως άλλωστε και οι βοηθοί του κ.κ. Τσοπανάκης, Γιαννακλής.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ: Μίντζηρας, Δούνιας, Μπίζος, Ανταλής(85΄Σίνος), Μπαστακός, Κυριαζόπουλος, Διακουμής, Νάτσης(76΄ Μουράτης), Γραμματικόπουλος, Μικελάτος(82΄ Τσώνης), Τσάτσος.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ:Ανδρέου,Παντσιώτης, Κωνσταντόπουλος(75΄ Βλάχος), Πιχιγιόνι( 46΄ Μαραβέλας), Β. Σεφεράσι, Καράμπελας, Ζάκκας, Ηλιόπουλος, Β. Βασιλόπουλος(82΄ Χαραλαμπόπουλος), Αλ. Σεφεράσι, Χαρμπίλας.

605 views
Top