Δεν …χαρίζεται ο Ολυμπιακός Καλαμάτας!

Το Δώριο ήταν αυτό που «καιγόταν» για βαθμούς, ωστόσο ο Ολυμπιακός κατάφερε να «αποδράσει» από την έδρα του Δωριέα με 1-0, αφήνοντας λιγοστές ελπίδες παραμονής στους γηπεδούχους που παραμένουν στην τελευταία θέση της Α΄ τοπικής.
Οι Δωριείς ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες, ωστόσο δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο γκολ και σίγουρα στα έχουν με την τύχη τους για το τέρμα του δέχθηκαν από τον Παπαδέα.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Γεωργακόπουλο, αλλά και μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Μαυροειδάκο που είδε τον Λυμπερόπουλο να διώχνει πάνω στην γραμμή.
Στην επανάληψη οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στο γκολ στο 50΄ όταν μετά από σέντρα του Αναγνωστόπουλου ο Δήμας έχασε την μπάλα η οποία χτύπησε στο κεφάλι του Παπαδέα και κατέληξε στα δίχτυα!
Ο Ψωρομύτης είχε δοκάρι λίγα λεπτά αργότερα και στα τελευταία λεπτά, με όλο το Δώριο να έχει βγει μπροστά, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και 2ο τέρμα όμως τους έλλειψε η τελική πάσα.
Διαιτητές: Σ. Λάμιας, Χ. Γεωργαντάς, Ι. Γιαννέτσος
ΔΩΡΙΟ (Αντωνόπουλος): Δήμας, Κωτσάκης, Γκιάτα, Γκότσης, Μωράκης, Βεσπολάρι, Παπαδόγιαννης, Σκέντζος, Μαυροειδάκος (62΄ Γεωργιόπουλος), Ψωρομύτης, Γεωργακόπουλος
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σπάλλας) :Λυμπερόπουλος, Στ. Μπάλλας, Τσαναλίας, Πολυμενέας, Γ. Μπάλλας, Αργάνης, Αναγνωστόπουλος, Καρλαύτης, Θεοδωρόπουλος (61΄ Ανδρεάκος), Μπαζάνης (46΄ Παπαδέας), Τσεκάνι (70΄ Κολλιός)

314 views
Top