Τα βλέμματα στραμμένα στο Φαραί- Τσικλητήρας

H «καυτή» έξοδος του πρωτοπόρου Τσικλητήρα, στο «Π. Μπαχράμης», για το ματς με το ιδιαίτερα επικίνδυνο και μαχητικό Φαραί ξεχωρίζει ανάμεσα στα τρία σαββατιάτικα παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής της Α κατηγορίας.

Οι Πυλιώτες δίνουν μια από τις τελευταίες μάχες μακριά από την έδρα τους- ακολουθούν τα ντέρμπι με Κυπαρισσία, Πάμισο εντός καθώς και τα εκτός έδρας με Αρφαρά και Σπερχογεία-και ενδεχόμενο νίκης τους φέρνει ακόμη πιο κοντά στον τίτλο.

Βεβαίως, το καλαματιανό σωματείο, που δεν χαρίζεται σε κανέναν, αναμένεται να τα δώσει όλα για το θετικό αποτέλεσμα και θα το κάνει χωρίς ουσιαστικά προβλήματα- μόνο ο Λικάι θα λείψει καθώς βρίσκεται στην Αλβανία- αφού επιστρέφει ο Μαυροειδάκος ενώ και ο Σπανός θα αγωνιστεί κανονικά.

Εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, το «Π. Μπαχράμης» θα είναι γεμάτο από κόσμο, τόσο από φιλάθλους του Φαραί όσο και της Πύλου αλλά κυρίως φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Την ίδια ώρα η Κυπαρισία υποδέχεται τον «άνετο» Αστέρα Αρφαρών και θέλει μόνο νίκη αλλά και κάποιο «δώρο» από Καλαμάτα ενώ ο Εθνικός Μελιγαλά, που αγνοεί τη νίκη από τη 19η αγωνιστική, παίζει στην έδρα του με τον «σωμένο» Μιλιτιάδη. Πλήρης ο Εθνικός, μονάχα ο Καραμπότσος εκτός μάχης από τους Τριφύλιους, σε ένα ματς που προσφέρεται για καλό ποδόσφαιρο.

338 views
Top