Τέλος και επίσημα ο Σταθόπουλος, πολλά τα προβλήματα

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από την Πέμπτη (22/10) ο Παναγιώτης Σταθόπουλος. Ο 29χρονος τερματοφύλακας το τελευταίο διάστημα απουσίαζε αδικαιολόγητα από τις υποχρεώσεις του Εθνικού Μελιγαλά και αναμένεται να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.
Στο μεταξύ, στην προπόνηση της Παρασκευής (23/10), με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον Α.Ο. Κυπαρισσίας, αναμένεται να δώσει το παρών η διοίκηση του συλλόγου, προκειμένου να θέσει τους ποδοσφαιριστές προ των ευθυνών τους για τα τελευταία κρούσματα απειθαρχίας!
Στο αγωνιστικό μέρος, ο Γιώργος Καλόμαλος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, καθώς εκτός «μάχης» έχουν τεθεί ο τιμωρημένος Παναγιώτης Κανελλόπουλος, οι τραυματίες Άγγελος Μπαστακός (διάστρεμμα), Παναγιώτης Καραντζούλιας (κάταγμα στο μετατάρσιο), Νίκος Λάγιος (θλάση στον δικέφαλο), ενώ αγώνα... δρόμου για να αγωνιστεί κάνει ο Φώτης Φωτιάδης, λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων στην Κύπρο. 
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ήρθε να προστεθεί και η αδικαιολόγητη απουσία του Ηλία Μουρούσια από τις δύο τελευταία προπονήσεις, που κάνει δύσκολη την διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος.
Από την άλλη. επιστρέφει ο Άρης Μουστάκας, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

343 views
Top