Ολυμπιακός Καλ. – Μεσσηνιακός 1-0: Νίκη 4άδας με Παπαδέα (pics)

Νίκη τετράδας πέτυχε ο Ολυμπιακός Καλαμάτας που έδειξε πως δεν χαρίζεται σε κανέναν και παρά τις απουσίες επιβλήθηκε με 1-0 του Μεσσηνιακού.
Η ομάδα του Λάκη Σπάλα έφτασε μια ντουζίνα νίκες στη σεζόν χάρη σε τέρμα του Παπαδέα με εκτέλεση φάουλ στο 83’. Το ματς έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες με τις δυο ομάδες να φροντίζουν κατ΄αρχάς να θωρακίσουν τα μετόπισθεν.
Η πρώτη φάση για τον Ολυμπιακό ήρθε με την συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου όταν ο Κολιός έκανε σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά ο Σκαλαίος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.
Στο υπόλοιπο διάστημα παίχτηκε κυρίως παιχνίδι κέντρου και οι δυο αντίπαλοι στην ανάπαυλα με το ισόπαλο 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειές τους.
Στο β΄ μέρος οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με στόχο να κρατήσουν το μηδέν και αφού απέφυγαν την παραβίαση σε εκτέλεση φάουλ του Αναγνωστόπουλου στο 65’ (έδιωξε ο Σκαλαίος), πίστεψαν πως θα μπορούσαν να τα καταφέρουν. Υπολόγισαν ωστόσο χωρίς τον Παπαδέα ο οποίος στο 83’ με ωραία εκτέλεση φάολυ νίκησε τον Σκαλάιο διαμορφώνοντας το τελικό 1-0. Το φάουλ κέρδισε ο Μαρούδας ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και ανατράπηκε από τον Πετρόγιαννη πριν μπει στην περιοχή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛ.: Λυμπερόπουλος, Μπάλλας Σ., Μαρούδας, Πολυμενέας, Μπάλλας Γ., Αργάνης, Παπαδέας (88′ Μαγουλιανίτης), Κολιός, Θεοδωρόπουλος (73′ Καρλαύτης), Τσαναλίας, Αναγνωστόπουλος (81′ Τσεκάνι)
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σκαλαίος, Σταματελόπουλος, Αρβανλίτης, Κουλουρας, Πετρόγιαννης, Ππαανικολόπουλος, Μανωλόπουλος (72′ Χ. Εμμανουήλ), Παυλέας, Μεςρκούρης, Εμμανουήλ, Κριτσωτάκης (85′ Καγιανάς)


433 views
Top