Παραμένει στο κόλπο ο ΑΟΔ... με το ένα πόδι στην Α1 το Δώριο

Μια από τις σημαντικότερες νίκες της χρονιάς σημείωσε το Διαβολίτσι, που νίκησε το Δώριο με 3-0 και σχεδόν εκμηδένισε τις ελπίδες των Δωριέων για παραμονή στην Α΄ τοπική, ενώ παράλληλα παρέμεινε 2 βαθμούς κάτω από την ζώνη.
Τα τρία τέρματα του ΑΟΔ ήρθαν στο 2ο μέρος και συγκεκριμένα στο ξεκίνημά του ο Βουρνάς σκόραρε σε κενή εστία από πάσα του Μουρούσια στην αντεπίθεση και λίγα λεπτά αργότερα ο Μουρούσιας με σουτ εντός περιοχής μετά από σέντρα του Παπαλέξη από αριστερά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λίγο πριν την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού με τον Βουρνά να αποβάλλεται με 2η κίτρινη κάρτα, ωστόσο το Δώριο δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα.
Ο Μπεγέτης είχε δοκάρι στο 70΄, όμως 10 λεπτά αργότερα δεν αστόχησε μετά από πάσα του Μουρούσια.
Διαιτητές: Δ. Πλακογιάννης, Χ. Γεωργαντάς, Χ. Τσοπανάκης
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ (Μαυρέας): Σταθάς, Κωστόπουλος (60΄ Παλιάς), Παπαλέξης, Γερμάνης, Κουτίβας, Ν. Παπαγεωργίου, Μαρής, Γρ. Παπαγεωργίου, Μπεγέτης (82΄ Χότζα), Μουρούσιας, Βουρνάς,
ΔΩΡΙΟ (Αντωνόπουλος): Δήμας, Κωτσάκης, Μωράκης, Γκότσης, Γκιάτα, Παπαδόγιαννης, Βεσπολάρι, Σκέντζος, Μαυροειδάκος (61′ Γεωργιόπουλος), Γεωργακόπουλος, Ψωρομύτης

340 views
Ετικέτες
Top