Προανήγγειλε εξελίξεις το καλοκαίρι ο Γιώργος Φωτεινός

Δηλώσεις μετά την ήττα της ομάδας του από τον Τσικλητήρα Πύλου έκανε στο Sport365 ο πρόεδρος του ΑΟ Κυπαρισσίας, Γιώργος Φωτεινός.
Ο Φωτεινός έδωσε συγχαρητήρια στον Τσικλητήρα για την κατάκτηση του τίτλου και προανήγγειλε εξελίξεις κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, όταν δηλαδή λήγει η θητεία της τωρινής διοίκησης του ΑΟΚ:
«Κοιτάξτε, ήταν η τελευταία μας μέρα σήμερα, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν μπορείς να είσαι πάντα νικητής. Συγχαρητήρια στην Πύλο, εύχομαι να έχει μια αξιοπρεπή πορεία και να καταφέρει να ανέβει στην Γ΄ Εθνική.
Όσο για την δική μου ομάδα, θεωρώ ότι έκανε ότι μπορούσε, συγχαρητήρια και στους παίκτες μου και τώρα κάνουμε τα σχέδιά μας για του χρόνου».
Όσο για το αν αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του τεχνικού τιμ, της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών, ο ισχυρός άνδρας του ΑΟΚ σημείωσε:
«Θα περιμένουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα, έχουν μείνει ακόμα 3 αγωνιστικές. Πάμε για ότι καλύτερο. Όπως ξέρετε, η θητεία αυτής της διοίκησης τελειώνει φέτος το καλοκαίρι οπότε θα υπάρχουν εξελίξεις στην διοίκηση πρώτα και μετά θα γίνει ο σχεδιασμός της ομάδας».

448 views
Top