«Διαδικαστικό» 2-0 της Κυπαρισσίας επί του Παμίσου

Υπό άλλες συνθήκες μια αναμέτρηση μεταξύ της Κυπαρισσίας και του Παμίσου θα μπορούσε να είναι και ματς τίτλου, έτσι όμως όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση και απ' τη στιγμή που ο Τσικλητήρας έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα, το ματς που έγινε στην Κυπαρισσία ήταν ένα καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα.
Ο Πάμισος μάλιστα κατέβηκε στο ματς με 11 όλους και όλους ποδοσφαιριστές με τον νεαρό Κοντομανωλόπουλο να παίρνει πρώτη φορά συμμετοχή και τον Ηλιόπουλο να αγωνίζεται τραυματίας.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και καθάρισαν μέσα σε ένα τρίλεπτο. Αρχικά στο 23’ μετά από σέντρα του Γεωργιόπουλου ο Παπαγεωργίου έπιασε την κεφαλιά και νίκησε τον Τραγάκη ενώ το ίδιο συνέβη και τρία λεπτά αργότερα, στο 26’, όταν μετά από κόρνερ ο Αργυρόπουλος και πάλι στο δεύτερο δοκάρι έγραψε το 2-0 το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν κάποιες καλές στιγμές με τους Σαραντόπουλο, Κουρούπη και Τζανετέα αλλά δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Καπετανάκη.

Κυπαρισσία: Καπετανάκης, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Φράγκος, Γαργαρώνης, Δημητρουλόπουλος, Αργυρόπουλος, Ντιόπ, Κωνσταντόπουλος (64΄ Κόλλιας), Παπαγεωργίου, Γεωργιόπουλος

Πάμισος: Τραγάκης, Κοντομανωλόπουλος, Κορομηλάς, Φιλόπουλος, Κανελλόπουλος, Τζανετέας, Μωράκης, Ηλιόπουλος, Γεωργιόπουλος, Σαραντόπουλος, Κουρούπης

167 views
Top