Σαν "σίφουνας" πέρασε από το "Π. Μπαχράμης" και το Φαραί ο Μιλτιάδης

Mατσάρα από τις λίγες αποδείχθηκε ο αγώνας του Φαραί με τον Μιλτιάδη που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο «Π. Μπαχράμης», βρίσκοντας νικητές τους φιλοξενούμενους με το εντυπωσιακό 6-3, αποτέλεσμα που λίγοι περίμεναν λόγω της εικόνας που έχει δείξει από την αρχή της χρονιάς το καλαματιανό σωματείο.

Ο νεαρός Ζώτος έκανε το 0-1 στο 5΄ με σουτ και ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 0-2 με τον ίδιο τρόπο 5 λεπτά αργότερα για να μειώσει το Φαραί αμέσως με τον Παχή. Οι παίκτες του κ. Λαμπρόπουλου «χτύπησαν» και πάλι στο 20΄ με τον Κώστα Παυλόπουλο, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά και έκαναν το 1-4 στο 30΄ με τον Μπουλογεώργο.

Το Φαραί μείωσε στο 52΄ με τον Πέτση, ο Διαμαντόπουλος έκανε με φάουλ το 2-5 στο 65΄, για να ακολουθήσουν τα τέρματα των Γκάι(75΄) και Διαμαντόπουλου(90΄) διαμορφώνοντας το τελικό 3-6 και κλείνοντας ιδανικά μια εξαιρετική βραδιά για την ομάδα του Λαμπρόπουλου.

ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Καπακλής, Μαυροειδάκος, Μάραντος(55′ Δοβλέτης), Βαβαρούτσος(67′ Μπίτσικας), Γκαι, Σεριάτος, Παχής, Πέτσι, Λικάι(78′ Παπαδόπουλος) Τσέρτος

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Τσώλης, Δημόπουλος, Ζώτος, Μπάλας, Σταματόπουλος, Γαλάνης, Αναστασόπουλος, Ταχίρι, Διαμαντόπουλος, Μπουλογεώργος(85′ Αλεξόπουλος) Παυλόπουλος(83′ Λακριντής)

434 views
Ετικέτες
Top