Πάνω από την ζώνη το Διαβολίτσι!

Για πρώτη φορά μετά από τον 1ο γύρο, το Διαβολίτσι βρίσκεται πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού!
Οι «νερατζούρι» του Μαυρέα νίκησαν με 3-0 τον Εθνικό Μελιγαλά και έφτασαν τους 26 βαθμούς, όσους έχει και ο Μεσσηνιακός που όμως μειονεκτεί στην ισοβαθμία.
Ο Ν. Παπαγεωργίου με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ στο 14΄ και στο 55΄ ο Μαρής με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0, φάση στην οποία φέρει ευθύνη και ο Αθανασόπουλος ο οποίος αιφνιδιάστηκε.
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μουρούσιας στο 62΄ με κοντινό πλασέ έπειτα από σύγχυση στην άμυνα και απομάκρυνση του Αθανασόπουλου.
Ο Εθνικός Μελιγαλάς είχε δυο δοκάρια στο ματς με τον Φωτιάδη, ενώ ζήτησε και πέναλτι στο 80ο λεπτό σε μαρκάρισμα αμυντικού του ΑΟΔ πάνω στον Γεωργόπουλο.
Διαιτητές: Κ. Ψηλοπαναγιώτης, Χ. Γεωργαντάς, Δ. Σταυρόπουλος
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ (Μαυρέας): Σταθάς, Κωστόπουλος, Παπαλέξης, Γ. Παπαγεωργίου (46΄ Δημόπουλος), Ν. Παπαγεωργίου, Κουτίβας, Γερμάνης, Παλιάς, Μπεγέτης (75΄ Χότζα), Μαρής, Μουρούσιας (88΄ Γ. Καστριτσέας)
ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ (Φασουλής): Αθανασόπουλος (70΄ Χριστόπουλος), Κ. Παπαδόπουλος, Γεωργόπουλος, Γεωργακόπουλος, Μακρυνιώτης, Ζάγουρας, Μουστάκας, Κανελλόπουλος (72΄ Στ. Παπαδόπουλος), Φωτιάδης, Σαραντόπουλος, Πουλάκος (40΄ λ. τρ. Λάγιος)

571 views
Top