Η «ψυχή» των Αρφαρών «λύγισε» τον πρωταθλητή!

Στην Α΄ τοπική θα αγωνίζεται και του χρόνου ο Αστέρας Αρφαρών, που πήρε τεράστια νίκη με 1-0 στην έδρα του επί του πρωταθλητή και νταμπλούχου Μεσσηνίας, Τσικλητήρα Πύλου!
Οι Αρφαραίοι έβγαλαν ψυχή και πήραν μια νίκη που τους έφερε στον 1 βαθμό μακριά από την σωτηρία και πλέον μόνο με … «θαύμα» θα έχουν προβλήματα!
Ο Καρύδης ήταν ο μεγάλος σκόρερ του αγώνα με σουτ εκτός περιοχής στο 11ο λεπτό, φάση στην οποία ο νεαρός Κακαλέτρης φάνηκε να αιφνιδιάζεται.
Στο 15΄ και στο 60΄ οι γηπεδούχοι ζήτησαν ισάριθμες φορές πέναλτι σε μαρκαρίσματα των Μπίζου και Μουράτη αντίστοιχα πάνω στον Καρύδη, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μεγάλη ευκαιρία στο 56΄ όταν ο Ματθαίος Λίβας έκανε τεράστια απόκρουση σε κεφαλιά του Μπίζου.
Η Πύλος είχε 1-2 ακόμα ευκαιρίες στο τέλος, όμως σε γενικές γραμμές έκανε κακή εμφάνιση.
Διαιτησία: Ε. Ζαρακοβίτης, Η. Ρέκκας, Π. Ηλιόπουλος
ΑΡΦΑΡΑ (Βανικιώτης): Ματθαίος – Λίβας, Κ. Φέστας, Π. Καπόγλης, Χαραλαμπόπουλος, Στ. Φέστας, Λυμπιώτης (89΄ Στρατής), Καρατζούλιας, Γιαννακούντζος, Καρύδης, Γιαννακόπουλος, Η. Καπόγλης
ΠΥΛΟΣ (Κακαλέτρης): Κακαλέτρης, Δούνιας (57΄ λ. τρ. Νάτσης), Μπίζος, Σίνος (46΄ Μουράτης), Μπαστακός, Κυριαζόπουλος, Διακουμής, Χοτζάι, Γραμματικόπουλος (68΄ Μικελάτος), Τσάτσος, Τσώνης

446 views
Top