Στο επίκεντρο η Τριφυλία!

Το Τριφυλιακό ντέρμπι ανάμεσα στον Τέλλο Άγρα Γαργαλιάνων και τον Μιλτιάδη Πύργου Τριφυλίας ξεχωρίζει ανάμεσα στις σημερινές αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΜ. Πως θα μπορούσε άλλωστε να ισχύει κάτι διαφορετικό από τη στιγμή που μιλάμε για ένα ματς με τεράστια βαθμολογική σημασία που συγκεντρώνει τα στοιχεία του γειτονικού ντέρμπι.
Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την έξοδο του εκ των πρωτοπόρων Τσικλητήρα Πύλου στο Δώριο και το απογευματινό παιχνίδι του ΑΟ Φαραί με τον ΑΣ Πανθουριακό, ομάδες οι οποίες επέστρεψαν φέτος στα... μεγάλα σαλόνια. Οι γηπεδούχοι, που προέρχονται από καλή εμφάνιση στον Μελιγαλά, «καίγονται» για βαθμούς, αλλά το ίδιο θέλει και ο σύλλογος της Θουρίας μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΑΟ Σπερχογείας.

ΔΩΡΙΕΑΣ ΔΩΡΙΟΥ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ
Για ακόμη μία αγωνιστική ο Γιάννης Αντωνόπουλος αντιμετωπίζει πολλά αγωνισιτκά προβλήματα, καθώς οι Παναγιώτης Γιαννουκάκης (έσω πλάγιο), Γιάννης Κωτσάκης (αιμάτωμα στο γόνατο) Χρήστος Τσαμπούρης (θλάση στον δικέφαλο) και Παναγιώτης Ξυδιάς δύσκολα θα δώσουν το παρών (τράβηγμα στον δικέφαλο).
Με μοναδικό απόντα τον Χρήστο Χονδρογιάννη θα ταξιδέψει στο Δώριο ο Τσικλητήρας Πύλου για το ματς με τον Δωριέα.
Από την άλλη, ο Θύμιος Νάτσης εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, όπως επίσης και ο Σωτήρης Τσάτσος που δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμάτας, για προληπτικούς λόγους.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ – ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΥΡΓΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Χωρίς τους Κώστα Συκαλιά (φοιτητής) και Γιώργο Παπανδρεόπουλο (στρατευμένος) θα παραταχθεί ο Τέλλος Άγρας Γαργαλιάνων στο γειτονικό ντέρμπι με τον Μιλτιάδη Πύργου Τριφυλίας.
Αντίθετα, στην διάθεση του Θανάση Λακριντή επιστρέφουν οι Μάρκος Φίλαι (εξέτισε την ποινή του), Βαντίμ Κολεσνιτσένκο (στην Μολδαβία για προσωπικές υποθέσεις) και Θανάσης Καμπύλης (φοιτητικές υποχρεώσεις).
Μοναδική απουσία για τον Κώστα Λαμπρόπουλο είναι ο τραυματίας Ντίνος Γαλάνης.

ΑΟ ΦΑΡΑΙ – ΑΣ ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ
Ο Νίκος Γεωργακλής δεν υπολογίζει στους τιμωρημέους Κώστα Φιλανδριανό, Παναγιώτη Αντωνόπουλο, ενώ δύσκολα θα αγωνιστεί ο Άγγελο Πέτση, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.
Στα θετικά, η επιστροφή των Δημήτρη Γκότση , Γιώργου Κολυβάρη, που αποθεραπεύτηκαν.
Ο Άλμπερτ Σεφεράσι απουσιάζει στην Αλβανία για προσωπικούς λόγους και ο Γιώργος Αργυρόπουλος θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, ενώ ο Νίκος Βιδάκης εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει στον ΑΣ Πανθουριακό.
Το πρόγραμμα του Σαββάτου (24/10):

15:30 Τέλλος Άγρας Γαργαλιάνων - Μιλτιάδης Πύργου Τριφυλίας (Γαργαλιάνων) Γ. Μπλάνας, Σ. Λάμιας, Π. Σερεμέτης
15:30 Δωριέας Δωρίου - Τσικλητήρας Πύλου (Δωρίου) Μ. Καρβούνης, Ι. Γιαννέτσος, Η. Ρέκκας
18:30 ΑΟ Φαραί - ΑΣ Πανθουριακός («Παναγιώτης Μπαχράμης») Η. Αλεξέας, Η. Σκόρδος, Η. Τσουλάκος

214 views
Top