Στο φεστιβάλ  Ακαδημιών ΟΠΑΠ στο Άργος συμμετείχε ο Εθνικός Μελιγαλά

Ανάμεσα στις 125 κορυφαίες Ακαδημίες της χώρας, που είχαν συμπεριληφθεί στο σχετικό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ, ήταν και ο Εθνικός Μελιγαλά ο οποίος έλαβε μέρος στο Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ, για ομάδες από τη Πελοπόννησο, τη Κυριακή το πρωί στο Άργος.

Η αποστολή αποτελούνταν από 30 και πλέον αγόρια και κορίτσια και συνοδοί ήταν ο προπονητής Αλέκος Δέδες και το μέλος της διοίκησης Παναγιώτης Καλογερόπουλος.

Αξίζει να αναφέρουμε πως συμμετείχε ακόμη η Ακαδημία του Παμίσου καθώς και οι ομάδες: Ελλάς Βέλου, Πανθυρεατικός, Πανγυθεατικός, Λεωνίδιο, Ακαδημία 98 Ναυπλίου, ΑΟ Λουτρακίου, Παναργειακός και ΑΟ Σχοινοχωρίου. Συνολικά παραβρέθηκαν περισσότερα από 650 παιδιά και κοντά τους πολλές εκατοντάδες γονέων.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε κυρίως παιχνίδια ποδοσφαίρου αλλά και παιχνίδια συνεργασίας, ταχύτητας και αντοχής.

Τη διοργάνωση παρακολούθησε ο Ομοσπονδιακός προπονητής των μικρών Εθνικών ομάδων Κώστας Τσάνας, οι διεθνείς μπασκετμπολίστες Γκαγκαλούδης και Καββαδάς, καθώς και Παραολυμπιονίκες με μεγάλες διακρίσεις σε Πανελλήνια και Παγκόσμια πρωταθλήματα που έδειξαν στα παιδιά αθλήματα όπως το bocia και τρέξιμο με αμαξίδιο και με συνοδό τυφλών

392 views
Top