Συσπείρωση και μηνύσεις για δικαίωση από την διοίκηση του ΑΟΣ!

Θέση για τα όσα συμβαίνουν με τον Μένη Παπανικολόπουλο, αλλά και με το ενδεχόμενο να δεχθεί μηδενισμό για το παιχνίδι των «ταύρων» με τον Απόλλωνα, παίρνει η διοίκηση της Σπερχογείας σε ανακοίνωσή της.
Η ανακοίνωση έχει ως κάτωθι:
«Συνεδρίασε εκτάκτως το Δ.Σ. της ομάδας και αποφάσισε, έχοντας την υποστήριξη ολόκληρου του χωριού και των μελών προηγούμενων διοικήσεων, να κυνηγήσει το θέμα της κατηγορίας μέχρι την δικαίωση.
Ξεκινάμε διαδικασίες μηνύσεων εναντίων της ΕΠΣΜ και του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας, καθώς θεωρούμε ότι έχει κατηγορηθεί αδίκως ένα σωματείο που έχει προσφέρει πολλά στον αθλητισμό.
Κρίνεται απαράδεκτο να κατηγορείται ένα παιδί που δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα – δεν έχει δεχθεί ποτέ κόκκινη και δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε παραμικρό επεισόδιο – με αυτόν τον τρόπο.
Υπάρξει, δεν υπάρξει τιμωρία της ομάδας μας, ή του ποδοσφαιριστή, ο σύλλογος δεν θα κάνει πίσω και θα απευθυνθεί όπου κρίνεται απαραίτητο (τοπικά ΜΜΕ, πανελλήνιας εμβέλειας κ.α.) για να μεταφέρει την άποψή του και να δικαιωθεί.
Θεωρούμε πως όλα είναι προμελετημένα να τιμωρηθεί ο ΑΟΣ και τονίζουμε πως ότι αναφέρεται στο φύλλο αγώνος και στην έκθεση του παρατηρητή είναι ψευδές και θα το αποδείξουμε».

766 views
Ετικέτες
Top