Όλο το ρεπορτάζ από τα δικαστήρια Καλαμάτας και την υπόθεση του Παπανικολόπουλου

Πλήθος κόσμου βρέθηκε τη Τετάρτη το μεσημέρι της Τετάρτης στα δικαστήρια της Καλαμάτας προκειμένου να συμπαρασταθεί στον ποδοσφαιριστή της Σπερχογείας Μένη Παπανικολόπουλο ο οποίος βρέθηκε κατηγορούμενος ύστερα από τα όσα αναγράφηκαν στο φα του παιχνιδιού Απόλλωνας Καλαμάτας- Σπερχογεία.

Σχεδόν σύσσωμη η διοίκηση των «Ταύρων», τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, πολλοί ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι της ομάδας όπως, βεβαίως και μέλη της οικογένειάς του, στάθηκαν στο πλευρό του βραχύσωμου μέσου γνωρίζοντας και επισημαίνοντας πως είναι αθώος.

Από την άλλη πλευρά, είχαμε και παρουσία κάποιων μελών της διαιτητικής «οικογένειας», με πρώτο τον πρόεδρό του ΔΣ Νίκο Κοσάρη, που θέλησαν να συμπαρασταθούν στον Γιώργο Μπλάνα και τους βοηθούς, εκφράζοντας ξεκάθαρη άποψη για εξεύρεση μιας «ήρεμης λύσης» αλλά και τιμωρίας των υπευθύνων.

Όπως γράψαμε πρώτοι, παρακολουθώντας από κοντά τα γεγονότα, η υπόθεση αναβλήθηκε για το Μάρτη του 2017, λόγω της αποχής των δικηγόρων και ευελπιστούμε ότι στο διάστημα που μεσολαβεί θα επικρατήσουν οι φωνές λογικής και σύνεσης και η υπόθεση θα «ξεκαθαρίσει» ήρεμα και εκτός δικαστικών αιθουσών.

ΥΓ1: Γνωρίζουμε όλοι ότι ο ποδοσφαιριστής της Σπερχογείας δεν έπραξε αυτό για το οποίο κατηγορείται και οι όποιες αποφάσεις ή τιμωρίες πρέπει να αφήσουν απέξω αυτό το παλικαράκι.

ΥΓ2: Τη Πέμπτη θα γνωστοποιηθεί η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣΜ ωστόσο το φα είναι σαφές και δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης.

Η τιμωρία της Σπερχογείας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Βεβαίως οι διοικούντες του συλλόγου υποστηρίζουν με πάθος τη δική τους άποψη και επισημαίνουν πως θα ζητήσουν τη δικαίωση στην ΕΠΟ και όπου αλλού χρειαστεί.

557 views
Top