Ο Μιλτιάδης πήρε το Τριφυλιακό ντέρμπι

Με τον Θανάση Γεωργιόπουλο να πετυχαίνει φοβερό γκολ στο 88΄, ο Μιλτιάδης πήρε το Τριφυλιακό ντέρμπι με αντίπαλο την Κυπαρισσία με 1-0 σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι.
Οι κυπαρισσιώτες πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση και το μόνο που είχαν να επιδείξουν ήταν δυο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος σε κεφαλιά του Ντιόπ και σουτ του Γεωργιόπουλου, τα οποία αμφότερα απέκρουσε ο Τσώλης και μια ακόμα στο δεύτερο μέρος με τον νεαρό Γεωργιόπουλο να κάνει φοβερή κούρσα από δεξιά και να κάνει το σουτ, όμως και πάλι ο Τσώλης απέκρουσε.
Στο 70ο λεπτό ο Γιάννης Δανίκας αποβλήθηκε από τον πάγκο τγης Κυπαρισσίας για διαπληκτισμό με τον Μπάλλα του Μιλτιάδη, με τον συνεργάτη του, Σπύρο Λεκάντη να αναλαμβάνει το κοουτσάρισμα της ομάδας.
Οι Αργυρόπουλος και Παπαγεωργίου δεν βρήκαν στόχο, όχι όμως και ο Γεωργιόπουλος ο οποίος πέρασε 3 παίκτες του ΑΟΚ στο 88΄ με ωραίο διαγώνιο σουτ έδωσε την νίκη στο Πυργάκι!
Διαιτητές: Χ. Καστανάς, Β. Βρυώνης, Χ. Τσακόπουλος
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ (Λαμπρόπουλος): Τσώλης, Δημόπουλος , Ζώτος, Μπάλλας, Λακριντής, Αναστασόπουλος, Γαλάνης, Διαμαντόπουλος (91 ΄Παντελής), Γεωργιόπουλος, Μπουλογεώργος (75΄ Κυριακόπουλος), Μπαρτσελό (90΄ Αλεξόπουλος)
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ (Δανίκας): Καπετανάκης, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Φράγκος, Γαργαρώνης, Ντιόπ, Αργυρόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Μιτρόφ, Παπαγεωργίου, Γεωργιόπουλος.

437 views
Top