Κυπαρισσία- Ολυμπιακός Καλ. 2-0: Ντέρμπι διαδικαστικού χαρακτήρα

Νικηφόρα ολοκλήρωσε την σεζόν η Κυπαρισσία η οποία επιβλήθηκε με 2-0 του Ολυμπιακού Καλαμάτας ο οποίος κατέλαβε την 4η θέση στην βαθμολογία κάνοντας μια από τις πιο επιτυχημένες χρονιές στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και κατάφεραν να προηγηθούν με τέρμα του νεαρού Κωνσταντόπουλου στο 19’. Το συγκρότημα του Λάκη Σπάλλα, ανέβασε στροφές στο β΄ μέρος, είχε κάποιες καλές στιγμές με τον Τζίφα για να φτάσει στην ισοφάριση αλλά τελικά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν με πετύχουν και δεύτερο τέρμα και να «κλειδώσουν» τη νίκη. Το 2-0 ήρθε με πέναλτι του Παπαγεωργίου στο 80’. Την εσχάτη των ποινών καταλόγισε ο διαιτητής Ζαρακοβίτης για χέρι του Γ. Μπάλλα σε σουτ του Γεωργιόπουλου, απόφαση που αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι.

Κυπαρισσία: Καπετανάκης (65’ Αθανασόπουλος, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Φράγκος, Γαργαρώνης, Ντιόπ, Αργυρόπουλος (68’ Κόλλιας), Κωνσταντόπουλος, Μιτρόφ, Παπαγεωργίου, Γεωργιόπουλος (60’ Δημητρουλόπουλος),
Ολυμπιακός: Λυμπερόπουλος, Μπάλλας Στ., Μαρούδας, Πολυμενέας, Μπάλλας Γ., Αργάνης, Αναγνωστόπουλος, Τζίφας, Τσαναλίας (60’ Τσεκάνι), Θεοδωρόπουλος (50’ Μπαζάνης), Καρλάφτης (65’ Μαγουλιανίτης)

479 views
Top