Τέλος Άγρας-Εθνικός Μελιγαλά 3-0: Πήρε τους βαθμούς που χρειαζόταν

Δίχως να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, ο Τέλος Άγρας επικράτησε με 3-0 του Εθνικού Μελιγαλά στην έδρα του και εξασφάλισε την παραμονή του στην Α΄ τοπική για την οποία χρειαζόταν έναν βαθμό πριν το παιχνίδι.
Το σκορ άνοιξε ο Νικολόπουλος στο 32ο λεπτό και τρία λεπτά αργότερα ο Κοσυφολόγος αποχώρησε από τον αγώνα καθώς ένιωσε αδιαθεσία και καρδιακές αρρυθμίες, με τον στενό συνεργάτη του Θανάση Λακριντή Κώστα Γεωργακόπουλο να τον μεταφέρει στο κέντρο υγείας των Γαργαλιάνων.
Εκεί ο ποδοσφαιριστής του Τέλου Άγρα πέρασε από σειρά εξετάσεων οι οποίες ωστόσο δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό.
Στο 44΄ ο ίδιος παίκτης(Νικολόπουλος) με κοντινό σουτ έκανε 2 τα τέρματα της ομάδας του και στο 53΄ ο Χατζηπαναγιώτης διαμόρφωσε το τελικό 3-0, εκμεταλλευόμενος αμυντική αδράνεια του Εθνικού.
Διαιτητές: Σ. Λάμιας, Χ. Τσοπανάκης, Ε. Μπασιλάρης
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ (Λακριντής): Τσαμπάς, Πότσης, Γεωργόπουλος, Κοσυφολόγος (35΄ λ. τρ. Χατζηπαναγιώτης), Ξυδιάς (62΄ Μπαμπούς), Νικολακόπουλος, Σώκαλης, Μπολούν, Παναγιωτόπουλος, Νικολόπουλος (55΄ Μπούμπα), Μπουρλάκης
ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ (Φασουλής): Χριστόπουλος (30΄ Μερκούρης), Γεωργόπουλος, Γεωργακόπουλος, Θεοδωρόπουλος (70΄ Σαραντόπουλος), Μουστάκας, Φωτιάδης, Πουλάκος (63΄ Λάγιος), Μακρυνιώτης, Ζάγουρας, Θανόπουλος, Κανελλόπουλος

352 views
Top