Διοίκηση ΜΓΣ "Δική μας η ευθύνη της πτώσης αλλά θα... επιστρέψουμε"

Λίγες ώρες μετά την ήττα από τον Απόλλωνα και τον υποβιβασμό στην Α1 η διοίκηση του Μεσσηνιακού, μέσω του Γενικού Αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος Σταύρου Χριστόπουλου, αναλαμβάνει την ευθύνη για την πτώση του συλλόγου και τονίζει ότι αποτελεί υποχρέωση η επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου…

«Η επόμενη ημέρα στο σύλλογο είναι διαφορετική, μιας και μας βρίσκει σε μια κατηγορία ξένη και «μικρή» για την ομάδα του Μεσσηνιακού.

Οφείλουμε βεβαίως να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, για την προσπάθειά τους κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, μολονότι οι προσδοκίες μας δεν ευοδώθήκαν και οι προσπάθειες αυτές δεν έφεραν το αποτέλεσμα που θέλαμε.

Θα ήταν εύκολο να ρίξουμε ευθύνες δεξιά και αριστερά αλλά αυτό δεν μας αρμόζει και δεν ταιριάζει στο ιστορικότερο σωματείο της Ελλάδας.

Δεν θα κρυφτούμε πίσω από τις λέξεις. Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχει η διοίκηση του συλλόγου. Οι δικές μας αποφάσεις έφεραν το άσχημο αποτέλεσμα. Ο Μεσσηνιακός όμως είναι μεγάλο σωματείο και μέγεθος.

Το ιστορικότερο της χώρας και αυτό μας δίνει τη δύναμη αλλά και την υποχρέωση να ανασυνταχθούμε και να φέρουμε την ομάδα εκεί όπου της αρμόζει. Άλλωστε οι μεγάλοι σύλλογοι στις δύσκολες στιγμές φαίνονται».

386 views
Top