Μυστικά...σωτηρίας, συγχαρητήρια και αυτοκριτική από Μαυρέα

Ανέλαβε τον ΑΟ Διαβολιτσίου στις αρχές Μαρτίου, μετά την ήττα στην Ανδρούσα, να απομένουν μόλις 7 αγωνιστικές και να φαντάζει ο υποβιβασμός πιο κοντινός από ποτέ. Ο Αντώνης Μαυρέας τα κατάφερε όμως και πάλι οδηγώντας τον ΑΟΔ στη σωτηρία, με ότι αυτό σημαίνει για τον σύλλογο της Άνω Μεσσηνίας, έχοντας άξιους «υποστηρικτές» τους ποδοσφαιριστές, τη διοίκηση και τον κόσμο.

Κάποιοι μίλησαν για υπέρβαση, άλλοι για μικρό θαύμα, οι αριθμοί ωστόσο δίνουν τις απαντήσεις.

Με απολογισμό 5 νικών και 2 ισοπαλιών –και με κάποια ευνοϊκά αποτελέσματα σίγουρα, άλλωστε η τύχη είναι παράγοντας του παιχνιδιού-επιβεβαιώθηκε η παραμονή της ομάδας αλλά και ο χαρακτηρισμός που «ακολουθεί» τον Μαυρέα τα τελευταία χρόνια, ως προπονητή ειδικών αποστολών, φέρνοντας πλατιά χαμόγελα στην ποδοσφαιρική και όχι μονάχα οικογένεια του Διαβολιτσίου.

Στις πρώτες του δηλώσεις, μετά το τέλος μιας αγχωτικής διαδικασίας, ο καλαματιανός προπονητής μοίρασε συγχαρητήρια, αναφέρθηκε στα μυστικά της παραμονής και έκανε την αυτοκριτική του ζητώντας συγγνώμη από όποιον ποδοσφαιριστή αδίκησε…

«Συγχαρητήρια στη διοίκηση, στους παίκτες, στον κόσμο του ΑΟ Διαβολιτσίου. Πιεστήκαμε, αγχωθήκαμε αλλά τα καταφέραμε και η ομάδα θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά στην Α τοπική.

Θα πω για άλλη μια φορά πως η θέση του ΑΟΔ είναι στην Α τοπική και είμαι χαρούμενος που έπαιξα ρόλο σε αυτό» είπε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και συμπλήρωσε…

«Η σωτηρία βγήκε μέσα από την μεγάλη προσπάθεια, ενότητα και τον σεβασμό όλων μας αλλά και τη πίστη στις δυνατότητες της ομάδας.

Θα ήθελα να αναφερθώ ιδιαίτερα στους ποδοσφαιριστές μου που έβγαλαν τρομερή διάθεση και να τους ζητήσω συγγνώμη αν κάποιον αδίκησα αλλά να είναι σίγουροι ότι δεν το έκανα εσκεμμένα, αλλά και στη τεράστια συμβολή του άξιου συνεργάτη μου Αντώνη Παπαγιανόπουλου.

Αρχή μου είναι να έχω ποιο ψηλά απ όλους την ομάδα που υπηρετώ και με αυτή πορεύομαι όλα τα χρόνια, με όποιο ρίσκο μπορεί να περιλαμβάνει κάτι τέτοιο. Χαίρομαι όμως που όλα πήγαν καλά και απέκτησα και άλλους φίλους μέσα από το ποδόσφαιρο».

632 views
Top