Έβγαλε εξάσφαιρο(0-6) στο Δώριο ο Τσικλητήρας

Eπιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί και αποδεικνύοντας τις τεράστιες δυνατότητές του ο Τσικλητήρας Πύλου πέρασε σαν σίφουνας από το Δώριο, καθώς επικράτησε με το εντυπωσιακό 6-0, αποτέλεσμα το οποίο τον διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι παίκτες του Κακαλέτρη έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους καθαρίζοντας το ματς πριν την ανάπαυλα ,πετυχαίνοντας τρία γκολ μέχρι το 40΄. Σε εντυπωσιακή μέρα οι Μικελάτος και Νάτσης μολονότι κανείς δεν υστέρησε, σε ένα ξέφρενο 90λεπτο, για τους Πυλιώτες που έχασαν σωρεία ευκαιριών και είχαν δύο δοκάρια.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι, που παρατάθηκαν με απουσίες, δεν αντέδρασαν ποτέ στην ανωτερότητα της Πύλου αποδεχόμενοι την …μοίρα τους. Το αρνητικό αποτέλεσμα μπήκε πάντως σε δεύτερη μοίρα για την ομάδα του Γιάννη Αντωνόπουλου λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Γιάννη Γκότση στο γόνατο. O έμπειρος ποδοσφαιριστής αποχώρησε στις αρχές του β΄ μέρους και εκφράζονται φόβοι ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστού. Το 0-1 εγινε στο 12΄ με κεφαλιά του Μπίζου, στο 22΄ ο Νάτσης έκανε το 0-2 και στο 37΄ ο φορμαρισμένος Μικελάτος το 0-3 για να ακολουθήσουν τα τέρματα των Διακουμή(49΄), Μικελάτου(68΄) και Νάτση στο 74΄.

ΔΩΡΙΟ:Δήμας,Γεωργιόπουλος,Θ. Γκότσης,Ι. Γκότσης(55΄ Λιόγας),Μωράκης,Γκιάτα(15΄ Μεμμά),Ξυδιάς,Γεωργακόπουλος,Παπαδόγιαννης,Ψωρομύτης,Βασιλόπουλος. ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ:Μίντζηρας,Σίνος,Μπίζος(67΄Ν.Παπαγεωργίου),Χοτζάι,Ανταλής,Κουτίβας,Δούνιας(70΄Τσώνης),Γρ.Παπαγεωργίου,Μικελάτος,Νάτσης,Διακουμής(60΄ Τσάτσος).

229 views
Top