Ο Κολεσνιτσένκο "χτύπησε" δις!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον 21χρονο μεσοεπιθετικό Βαντίμ Κολεσνιτσένκο ο Τέλος Άγρας πήρε μεγάλης σημασίας νίκη σήμερα απέναντι στον Μιλτιάδη με 2-0.
Ο Κολεσνιτσένκο σημείωσε και τα δυο τέρματα της ομάδας του και την οδήγησε σε ένα πολύ σημαντικό "τρίποντο", τόσο από πλευράς βαθμολογίας όσο και από...γοήτρου.
Άλλωστε, το παιχνίδι λογίζεται ως τοπικό ντέρμπι λόγω της Τριφυλιακής έδρας των δυο αντιπάλων, κάτι που αντικατοπτρίστηκε απόλυτα από την ευρεία παρουσία του κόσμου, τα πολύ δυνατά μαρκαρίσματα και τις 9 (!) κίτρινες κάρτες, δυο εκ των οποίων δέχθηκε ο Θ. Γεωργιόπουλος που αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα.
Στο 1ο μέρος οι αρκετά κινητικοί φιλοξενούμενοι είχαν δυο πολύ καλές ευκαιρίες, όμως ο Τσώλης είπε "όχι" τόσο στον Μπαρτσέλο, όσο και στον Μεμά.
Στο 54ο λεπτό ο Κολεσνιτσένκο "χτύπησε" για πρώτη φορά και στο 65΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Θ. Γεωργιόπουλου με 2η κίτρινη κάρτα.
Η ομάδα των Γαργαλιάνων εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα και με τον Κολεσνιτσένκο να σκοράρει για 2η φορά στο 79΄ πέτυχε το 2-0, "κλειδώνοντας" ουσιαστικά την νίκη της.
Διαιτησία: Γ. Μπλάνας, Σ. Λάμιας, Π. Σερεμέτης
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ (Θανάσης Λακριντής): Τσώλης, Λ. Ανδρώνης, Χούτος, Μερκούρης, Πότσης, Μπούρδος (85΄ Κ. Γεωργιόπουλος), Ντινιωτάκης, Παγώνης, Σταματελόπουλος (46΄ Νικολόπουλος), Κολεσνιτσένκο (85΄ Γκότσης), Φίλαϊ
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ (Κώστας Λαμπρόπουλος): Καλογήρου, Δημόπουλος, Ζώτος, Μπάλλας, Ανδρώνης, Σταματόπουλος, Αναστασόπουλος (81΄ Σταθόπουλος), Μεμά, Σωτηρόπουλος, Μπαρτσέλο, Θ. Γεωργιόπουλος

276 views
Top