Παραιτείται στις 28 Ιουλίου (?) το ΔΣ του ΑΟΔ και κάνει εκλογές στις 31

Την απόφασή του να παραιτηθεί, όχι όμως στο άμεσο διάστημα αλλά στις 28 Ιουλίου, προκηρύσσοντας εκλογές για τις 31 Ιουλίου, ανακοίνωσε το ΔΣ του ΑΟ Διαβολιτσίου.

Να αναφέρουμε στο σημείο αυτό ότι η παρούσα διοίκηση, που προφανώς κάπου «αποσκοπεί» κάνοντας τη συγκεκριμένη κίνηση, θα είχε υπό κανονικές συνθήκες άλλον ένα χρόνο μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας της.

Συν τις άλλοις προκαλεί ερωτηματικά η γνωστοποίηση της παραίτησης δυόμιση μήνες νωρίτερα όπως και το γεγονός ότι λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές θα γίνει το πανηγύρι, αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με τον αγωνιστικό σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση…

«Την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 συνεδρίασε εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Διαβολιτσίου (κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου) για σοβαρά θέματα του Συλλόγου. Ομοφώνα αποφασίστηκαν τα εξής:

ΠΡΩΤΟΝ: Το παρόν Δ.Σ. να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντα του μέχρι και την 27η Ιουλίου 2016 όποτε λήγουν και οι συμβατικές του υποχρεώσεις απέναντι στον Σύλλογο.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Το Δ.Σ να υποβάλλει σύσσωμο την παραίτηση του την 28η Ιουλίου 2016 ημέρα Πέμπτη.

ΤΡΙΤΟΝ: Προκηρύσσει την διενέργεια Γενικής Συνέλευσης των μελών του Συλλόγου για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου την 31η Ιουλίου 2016 ημέρα Κυριακή και ώρα 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο Διαβολιτσίου.

Ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερομένους ότι οι αιτήσεις υποψηφιότητας για τις εκλογές θα πρέπει να κατατεθούν στον Πρόεδρο του Δ.Σ. τουλάχιστον τρεις (3) ημέρες πριν την Γενική Συνέλευση ,με καταληκτική ημερομηνία την 28η Ιουλίου 2016 ημέρα Πέμπτη ώρα 12:00 και στα γραφεία του Συλλόγου στο Δημοτικό γήπεδο Διαβολιτσίου.

ΤΕΤΑΡΤΟΝ: Το παρόν Δελτίου Τύπου να διανεμηθεί στα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης της Μεσσηνίας»

377 views
Top