Γραμματικόπουλος: «Εφικτός ο στόχος της ανόδου»

Ο «χρυσός» σκόρερ του Τσικλητήρα Πύλου στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική κόντρα στην Ένωση Λέρνας, Γιώργος Γραμματικόπουλος σημείωσε μετά το τέλος του αγώνα:

«Θέλαμε πάρα πολύ αυτή τη νίκη. Είχαμε άγχος, όπως συμβαίνει σε κάθε πρεμιέρα. Κάναμε πιστεύω ένα πολύ καλό παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πολύ δυνατά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν πετύχαμε κάποιο τέρμα. Στο δεύτερο μέρος πιέσαμε περισσότερο και καταφέραμε να προηγηθούμε από ένα στημένο.

Σε τέτοια παιχνίδια αν ευτυχήσεις και σκοράρεις, σαφώς αποκτάς ψυχολογικό πλεονέκτημα και από εκεί και πέρα γίνεται πιο εύκολο το έργο σου.

Το γκολ ήταν αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας και δεν έχει σημασία ποιος το πετυχαίνει. Αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς που είναι σημαντικοί για τη συνέχεια. Είμαι όμως πολύ χαρούμενος που πέτυχα το νικητήριο γκολ».

Αφιερώνουμε τη νίκη και το γκολ στον κόσμο του Τσικλητήρα, που έδωσε βροντερό «παρών» για μία ακόμη φορά και μας... έσπρωξε προς τη νίκη, αλλά και στον συμπαίκτη, φίλο και αδερφό μας, Θύμιο Νάτση και του ευχόμαστε καλή ανάρρωση και να είναι γρήγορα κοντά μας γιατί τον χρειαζόμαστε.

Πιστεύω ότι ο στόχος της ανόδου είναι εφικτός και εξαρτάται από εμάς. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και παίζουμε πάντα για τη νίκη.

Ακολουθεί ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με την Δόξα Μεγαλόπολης. Αν μπορέσουμε να νικήσουμε θα ήταν υπέροχο, αλλά είναι σημαντικό να μην ηττηθούμε
».

847 views
Top