Κακαλέτρης: «Δίκαιο το αποτέλεσμα, όχι η έκταση του σκορ»

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της πρεμιέρας των μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική με αντίπαλο την Ένωση Λέρνας από την Αργολίδα, ο τεχνικός του Τσικλητήρα Πύλου, Νίκος Κακαλέτρης, ανέφερε:

«Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα δίκαιο και σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να είναι διαφορετικό. Η νίκη ήρθε με λίγο αγχωτικό τρόπο όσον αφορά την διακύμανση του σκορ. Δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και ίσως ο δείκτης θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερος. Καλώς ή κακώς όμως αυτό είναι το αποτέλεσμα. 

Έχουμε μπροστά μας 72 ώρες μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να διαχειριστούμε με ορθολογιστικό τρόπο την κούραση και τα προβλήματα που ενδεχομένως να προκύψουν, έτσι ώστε να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι μπορούμε.

Πρέπει ήδη να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε για το επόμενο. Ο στόχος σε ένα τουρνουά όπως αυτό είναι να παίρνουμε βαθμό ή βαθμούς να αποδίδουμε σαν ομάδα αυτό που πραγματικά μπορούμε.

Με το απόλυτο στην έδρας μας η άνοδος μπορεί και να είναι, μπορεί και να μην είναι κοντά. Εξαρτάται από συνδυασμούς αποτελεσμάτων, εντός και εκτός έδρας. Μέχρι να φτάσουμε όμως σε αυτό το σημείο έχουμε αρκετά παιχνίδια. Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι την όλη διαδικασία».

688 views
Top