Το ρεπορτάζ από τη ΓΣ του Παμίσου... Στις 30 Μαΐου το νέο ραντεβού και οι εκλογές

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η Τακτική Γενική Συνέλευση του Παμίσου η οποία ενέκρινε οικονομικό και διοικητικό απολογισμό της περασμένης πλέον σεζόν δίνοντας νέο ραντεβού για τις 30 Μαΐου, οπότε και θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ.

Στο ξεκίνημα της ΓΣ ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Τσέρτος παρουσίασε τα οικονομικά στοιχεία της χρονιάς, της οποίας τα έξοδα ήταν 58.307,025 ευρώ ενώ αντίστοιχο ήταν και το ποσό των εσόδων (από εισιτήρια, χορηγίες κλπ), με τα μέλη της, πλην του Αλέκου Βλαχάκη, να εγκρίνουν τον απολογισμό.

Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος Γιώργος Πετρουλάκης, κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στο χρέος που είχε η ομάδα από το 1997 και το οποίο πλέον δεν υφίσταται.

Αναφέρθηκε στις αγωνιστικές κινήσεις που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι με στόχο ο Πάμισος να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α΄ Τοπικής κατηγορίας και φανέρωσε ως αιτία απώλειας του πρωταθλήματος την υπόθεση Μουλιάτου, τονίζοντας ότι στοίχισε βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Έριξε μάλιστα μεγάλο μερίδιο ευθύνης στον Αντώνη Μαυρέα, που χειρίστηκε τη μεταγραφή, αλλά και στον κ. Τσέρτο, αναλαμβάνοντας και ο ίδιος το μερίδιο που του αναλογεί, ενώ κλείνοντας- αφού ευχαρίστησε τον Κώστα Κλάδη, τους παίκτες και τον κόσμο- επεσήμανε ότι αποχωρεί από τα διοικητικά της ομάδας κάνοντας τον κύκλο του μετά από 8 χρόνια στον σύλλογο της Μεσσήνης.

Επόμενο ραντεβού τη Δευτέρα 30 Μαΐου και ώρα 7.00 μ.μ. στο κατάστημα “IDEAL” στο κεντρικό πάρκο Μεσσήνης όπου θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση με θέματα τη συζήτηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο και εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ.

665 views
Top