Κακαλέτρης: «Δεν είμαστε φαβορί»

Τον τίτλο του φαβορί για τον Τσικλητήρα Πύλου αποποιήθηκε για πολλοστή φορά ο Νίκος Κακαλέτρης σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Δόξα Μεγαλόπολης για την 2η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική και το... στείρο 0-0.

Ο 44χρονος τεχνικός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο αν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, για τον αν επηρεάστηκε η ομάδα του από τις γηπεδικές συνθήκες, αλλά και στην αγωνιστική κατάσταση του Θύμιου Νάτση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα

«Το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό. Ήρθαμε με στόχο να μην χάσουμε, προσπαθώντας να κερδίσουμε το παιχνίδι εάν μας έβγαινε το πλάνο που είχαμε στο μυαλό μας. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμασταν σε καλή μέρα. Δεν είχαμε την φρεσκάδα ή τα πατήματα που έπρεπε για να είμαστε πιο ποιοτικοί και πιο ανταγωνιστικοί στο παραγωγικό κομμάτι. Προσέξαμε πολύ τα αμυντικά μας καθήκοντα και έναν από τους δύο στόχους που είχαμε τον επιτύχαμε».

Για τον αν δυσκόλεψε την ομάδα του ο πλαστικός τάπητας

«Μας δυσκόλεψε το μικρό χρονικό διάστημα της αποκατάστασης που θα μπορούσαμε να έχουμε σε συνδυασμό βέβαια και με τον πλαστικό χλοοτάπητα που δυσχέραινε τις προσπάθειες μας».

Για τον αν είναι φαβορί για την άνοδο ο Τσικλητήρας και η Δόξα

«Ακόμη είναι πολύ νωρίς. Οι ομάδες είναι πολύ κοντά στην βαθμολογία. Με μια νίκη ή με μια ήττα αλλάζουν τα δεδομένα. Θεωρώ ότι μετά από δύο αγωνιστικές θα έχει φανεί η πιθανή κατάταξη των ομάδων και θα πρέπει να περιμένουμε λίγο για να έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Όπως έχω ξαναπεί εμείς αποποιούμαστε τον τίτλο του φαβορί. Είμαστε μια ομάδα που έχει κάνει μια πολύ ξεκάθαρη και συνειδητή προσπάθεια εδώ και 10 μήνες και παιχνίδι με παιχνίδι προσπαθούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε ή μπορούμε για να δούμε τι θα γίνει μετά το τέλος αυτού του μίνι τουρνουά».

Για τον αν είναι κοντά η άνοδος με το απόλυτο στην έδρα

«Στο μυαλό μας είναι το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Γυθείου στην Πύλο. Θα είναι πολύ σημαντικό για την τελική κατάταξη να έχουμε το απόλυτο στην έδρα μας. Σε πρώτη φάση κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, δεν υποτιμάμε κανένα ματς και με πολύ μεγάλη σοβαρότητα το διαχειριζόμαστε τελείως ξεχωριστά».

Για την αγωνιστική κατάσταση του Νάτση

«Έχει ανεβάσει στροφές. Θα φανεί σε τι κατάσταση θα είναι τις επόμενες μέρες και θα πράξουμε αναλόγως. Ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής».

548 views
Top