Μπαστακός: «Με τον κόσμο μας για την νίκη»

Για την πολύ κρίσιμη αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική την Κυριακή (21/5, 17:00) με τον Ολυμπιακό Γυθείου στην Πύλο, μίλησε στο Sport365.gr ο Άγγελος Μπαστακός.

Ο εκ των βασικών στόπερ της ομάδας του Νίκου Κακαλέτρη τόνισε την κρισιμότητα του αγώνα στη «μάχη» προς τη Γ' Εθνική και έδωσε σύνθημα νίκης.

Τέλος, δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα στον φίλαθλο κόσμο για ένα γεμάτο γήπεδο, έτσι ώστε με την συμπαράσταση του να βοηθήσει να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Απέναντι στην Δόξα Μεγαλόπολης δεν πραγματοποιήσαμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Παρ' όλα αυτά κρατάμε τον βαθμό που είναι πολύ σημαντικός για την συνέχεια.

Πλέον, μπροστά έχουμε μας ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια στην πορεία μας προς τη Γ' Εθνική με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Γυθείου στην έδρας μας.

Θέλουμε φυσικά μόνο τη νίκη για να φτάσουμε πιο κοντά στον βασικό μας στόχο. Θεωρώ ότι ο αγώνας θα κριθεί στην πίστη, στο πάθος και στην θέληση που θα δείξει η κάθε ομάδα.

Σε αυτή την προσπάθεια που θα καταβάλλουμε έχουμε ανάγκη για ακόμη μια φορά τον κόσμο μας γιατί μας δίνει τεράστια ώθηση».

1016 views
Top