Κακαλέτρης: «Η πλάστιγγα έγειρε υπέρ του δυνατού»

Διαβάστε τι δήλωσε ο Νίκος Κακαλέτρης αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό Γυθείου. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο τεχνικός του Τσικλητήρα Πύλου:

Το σχόλιο του για το παιχνίδι

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Το διαχειριστήκαμε με σύνεση και υπομονή. Γνωρίζαμε τις δυσκολίες απέναντι στον Ολυμπιακό Γυθείου που έπαιζε ένα από τα τελευταία του χαρτιά, ώστε να μείνει "ζωντανός" στην διεκδίκηση της μιας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων.

Το πρώτο ημίχρονο δεν κύλησε καλά, είχαμε ένα "νεκρό" δεκάλεπτο που χαθήκαμε μέσα στο γήπεδο και δεν είχαμε προσανατολισμό, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να χάσει 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες για να προηγηθεί.

Το δεύτερο μέρος μετά το 60' μας ανήκει. Χάσαμε πολλές κλασσικές ευκαιρίες. Γενικώς ήταν ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι που όποιος πετύχαινε πρώτος γκολ θα κέρδιζε. Ευτυχήσαμε να σκοράραμε εμείς. Τις περισσότερες φορές η πλάστιγγα γέρνει υπέρ του δυνατού που στατιστικά ήμασταν εμείς και δίκαια κερδίσαμε.

Σε αυτό το μίνι τουρνουά που τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα πρέπει να τα διαχειριστείς όλα σωστά, τους τραυματισμούς, την κακή μέρα, τα λάθος σφυρίγματα, την κακή απόδοση.

Για τους Νάτση, Μικελάτο

Ο Νάτσης μας έλειψε πολύ έως τώρα. Το τελευταίο διάστημα είχε ανεβάσει ρυθμούς και για αυτό πήρε τον μέγιστο χρόνο συμμετοχής που θα μπορούσε. Ο Μικελάτος τραυματίστηκε στην τελευταία φάση της προπόνησης, αλλά οι ομάδες έτσι είναι, πρέπει να βρίσκουν λύσεις εκ των έσω για τα προβλήματα που δημιουργούνται.

Για το πόσο κοντά είναι η άνοδος

Θα φανεί και μαθηματικά μετά από από δύο αγωνιστικές. Ίσως τα αποτελέσματα της επόμενης αγωνιστικής να δείξουν πολλά. Όπως έχετε διαπιστώσει δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια ή εύκολοι αντίπαλοι. Ο Ολυμπιακός Γυθείου που ήρθε με 0 βαθμούς, μας δυσκόλεψε πάρα πολύ. Έπαιξε πολύ καλό και ανοιχτό ποδόσφαιρο. Θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κανείς και τακτικά απείθαρχο γιατί ρίσκαρε αρκετά. 

Ενδεχομένως ένα μαξιλαράκι 10 βαθμών ίσως και λίγο παραπάνω σε συνάρτηση με το επόμενο παιχνίδι νομίζω ότι θα είναι αρκετό.

Ένα μήνυμα στον κόσμο

Ο κόσμος είναι αθροιστικά κοντά μας. Μας βοηθάει πάρα πολύ. Καλά κάνει και έχει απαιτήσεις και φωνάζει και γκρινιάζει. Αυτή είναι η δουλειά του και για αυτό όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι στην κερκίδα και όχι στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχει πολύ μεγάλος βαθμός δυσκολίας. Δώσαμε τρία παιχνίδια μέσα σε μία εβδομάδα, το ένα πιο δύσκολο από το άλλο και σε αυτή την εβδομάδα ανταπεξήλθαμε άψογα. Ένα μήνυμα στον κόσμο, να στηρίξει την προσπάθειά μας μέχρι αυτή να επιτευχθεί.

Ένα σχόλιο την διαιτησία

Ποτέ και κανένα σχόλιο για την διαιτησία. Ήσασταν στο γήπεδο. Έχετε προσωπική άποψη και κρίση και καλό θα ήταν να την καταθέτετε, ακόμη κι αν πολλές φορές δεν μας αρέσει. Δεν είναι δουλειά μου να κρίνω την διαιτησία. Είναι δουλειά άλλων».

553 views
Top