Για όλους και για όλα μίλησε ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος

Πληθώρα ειδήσεων έβγαλε η απολογιστική συνέντευξη που παραχώρησε, το μεσημέρι της Τρίτης, ο πρόεδρος του Πανθουριακού Αγαθοκλής Χριστόπουλος και στην οποία «πήρε μέρος» ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Αργυρόπουλος.

Ο ισχυρός άνδρας του Πανθουριακού μίλησε για το γήπεδο και την πρόκληση του να ολοκληρωθεί, τα αγωνιστικά σχέδια για τη νέα σεζόν-εκφράζοντας την ικανοποίηση για την περασμένη-και την απουσία του κόσμου από τις υποχρεώσεις της ομάδας, λέγοντας πως έχει απαξιωθεί από τους ίδιους. Έκανε λόγο για σχέση ανταγωνισμού με την ομάδα του μπάσκετ, αναφέρθηκε στον Αριστείδη Σταθόπουλο και τον Λεωνίδα Οικονομίδη αλλά και στη περίπτωση Μουλιάτου εκθειάζοντας, τέλος, τον Γιώργο Αργυρόπουλο. Μερικά από τα πιο σημαντικά σημεία της συνέντευξης…

«ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΥ»

«Στα χρόνια της εμπλοκής μου με την ομάδα ζητούμενο είναι το καλύτερο για το σύλλογο. Μπήκα ως χορηγός και δεν μπορούσα να την αφήσω μετά τον υποβιβασμό στη Γ κατηγορία. Ήταν πρόκληση η επιστροφή της εκεί που ανήκει να βρίσκεται. Ο Πανθουριακός είναι ιστορικός σύλλογος, μετρά πολλές δεκαετίες. Πήρα ένα μηδέν, ένα γήπεδο αιωρούμενο που ήταν όραμα για πολλούς Θουριώτες να γίνει αθλητικό κέντρο"

«ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ, ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΤΗ ΝΕΑ»

«Ξεκινήσαμε με τους κκ Βανικιώτη, Καρλαύτη και μετά ήρθε ο κ. Αργυρόπουλος που ανέβασε επίπεδο την ομάδα. Η χρονιά που πέρασε ήταν επιτυχημένη σίγουρα. Για μένα ήταν πόθος ο τελικός του κυπέλλου, θα μπορούσαμε μάλιστα να το είχαμε κατακτήσει αλλά η Πύλος φάνηκε πιο έμπειρη. Ακόμη κι έτσι, ήταν μια γιορτή για εμάς. Καλή και η 5η θέση στο πρωτάθλημα αν και θα μπορούσαμε να τερματίσουμε στην 4η. Μας στοίχισε η έδρα. Η ομάδα ετοιμάζεται ήδη για τη νέα σεζόν. Δεν θα γίνουν τα περσυνά λάθη, δεν θα πάρουμε παιδιά εκτός νομού. Είδατε και εσείς ποιοι δεν προσέφεραν τα αναμενόμενα στοιχίζοντας αρκετά χρήματα. Θα πάρουμε 4-5 έτοιμους παίκτες και κάποιους νεότερους. Θέλουμε να πάμε ψηλότερα.»

«ΒΑΡΟΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ»

«Θα ασχοληθούμε ακόμη πιο έντονα με τις ακαδημίες που είναι και στοίχημα για εμένα. Γίνεται εξαιρετική δουλειά από τον κ. Δρούγα και σύντομα θα είναι ισάξιες άλλων ομάδων Έχουμε 30 παιδιά από την ευρύτερη περιοχή και περίπου 50 από τη Καλαμάτα. Ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη και τους θέλουμε κοντά και τη νέα χρονιά»

«ΕΧΩ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΔΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ»

«Στο διάστημα αυτό δέχθηκα μεγάλη και άδικη κριτική, δεν με πτοεί καθόλου και δεν με αγγίζει. Όταν απευθύνεται κάποιος σε ένα άτομο καλό θα κάνει να το γνωρίζει πρώτα και να μην είναι κακόβουλος. Η αλήθεια είναι πως ένιωσα άβολα σε ένα ματς φέτος όταν δέχθηκα επίθεση από άτομα που δεν περίμενα»

«ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ»

«Ο κ. Νίκας μου είχε πει ότι χρειάζεται πολλά λεφτά για να γίνει. Δεν δέχομαι να έχουν οι γύρω περιοχές, με λιγότερους κατοίκους, γήπεδο και η Θουρία να μην έχει. Ο χώρος ήταν δια λόγου παραχωρημένος από τη Μητρόπολη και ανήκε στην Ιερά Σύνοδο που μας το έδωσε για 49 χρόνια με τη συμβολή και βοήθεια του Μητροπολίτη μας. Πέρυσι δόθηκαν 80.000 ευρώ για τη σπορά του αλλά ακόμη ο εργολάβος είναι μέσα. Ο Δήμαρχος υποσχέθηκε ότι θα φτιάξει το δρόμο, πλήρωσα μελέτη για κερκίδα και προσβασιμότητα. Πιστεύω ότι θα προχωρήσει τελικά και μέσα στα επόμενα 2 χρόνια θα έχει δημιουργηθεί ένα παλατάκι»

«ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΘΟΥΡΙΩΤΕΣ»

«Ο κόσμος δεν είναι κοντά στην ομάδα. Την απαξιώνουν Θουριώτες. Γίνεται τεράστια προσπάθεια αλλά δεν την στηρίζουν. Υπάρχει και ο ανταγωνισμός με το μπάσκετ που τραβά τα παιδιά. Είναι πιο προσβάσιμο στο γυμνάσιο και στη περιοχή. Υπήρξε μονάχα μια καλή συμμετοχή στον τελικό αλλά δεν μπορεί να παίζουμε με 15-20 θεατές.»

«ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ Ο ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ»

«Δεν ξέρω τι λέγεται αλλά ο κ. Σταθόπουλος είναι σπουδαίος παράγοντας και βοήθησε το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο και περιμένω να γίνει το ίδιο από τον κ. Οικονομίδη»

«ΕΔΡΑ ΤΟ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ…ΚΑΚΙΣΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΠΣΜ»

«Η μεγάλη ομάδα θα πάει στο Ασπρόχωμα και ο λόγος είναι ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της ΕΠΑΜ αλλά και το μικρότερο κόστος όπως και το ότι είναι πιο ζεστό ως έδρα»

«ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΤΡΕΛΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ»

«Δεν ήξερα τον κ. Αργυρόπουλο αλλά βρήκα στο πρόσωπό του ένα καλό φίλο. Θα ήμουν τρελός να αλλάξω προπονητή από τη στιγμή που έχω έναν εκ των κορυφαίων. Ο σχεδιασμός μας τρέχει, θα καλύψουμε τα όποια κενά με παίκτες ποιοτικούς έτσι ώστε η ομάδα να είναι πολύ δυνατή. Εάν ολοκληρωθεί μάλιστα μια συμφωνία για χορηγία εξ Αθηνών, κάτι που θα γνωρίζω σε λίγες μέρες, τότε θα είναι πραγματικά πολύ δυνατή. Με Καλαμάτα είναι δύσκολο να πας για πρωτάθλημα αλλά θα παρουσιαστούμε ισχυροί»

«ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥΛΙΑΤΟΥ»

«Σημαντικά ταλέντα παίκτες όπως ο Μουλιάτος και ο Βαλάντης Σπυρόπουλος κι εδώ πρέπει να αναφερθώ και πάλι στις ακαδημίες και τον ρόλο τους στις ομάδες. Οι ακαδημίες είναι το δεύτερο σπίτι των νέων παιδιών, θα πρέπει να δημιουργούν αθλητές με ήθος και σεβασμό. Έκανα μια δήλωση μετά τον εκβιασμό που δέχθηκα από τους γονείς του Μουλιάτου, ότι δηλαδή κανείς από τα αδέρφια δεν θα επιστρέψει στην ομάδα. Ήταν σκληρή αλλά με οδήγησε σε αυτή ο γονέας. Δεν κρατάω όμως κακία, μπορεί ο γονέας να έρθει και να μιλήσουμε»

«4 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΘΕΑ»

«Το φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα θα πάνε στο ΚΕΘΕΑ θα γίνει 4 Ιουνίου. Θα παίξει η ομάδα παλαιμάχων με ποδοσφαιρικούς μου φίλους από την Αθήνα και ζητάμε από τον κόσμο να το υποστηρίξει καταβάλλοντας τα μόλις 2 ευρώ που κοστίζει το εισιτήριο»

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΡΓΥΡΌΠΟΥΛΟΥ

Κλείνοντας, το λόγο πήρε και τεχνικός του Πανθουριακού Γιώργος Αργυρόπουλος που αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι και ειδικότερα στην επόμενη μέρα… «Εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της και τους ποδοσφαιριστές μου για τη προσπάθεια που κατέβαλαν. Το αποτέλεσμα θεωρώ πως μας δικαίωσε μολονότι θα μπορούσαμε στο πρωτάθλημα να φτάσουμε λίγο πιο ψηλά. Το γήπεδο του Κορδία ήταν ανασταλτικός παράγοντας αλλά έχουν μπει οι βάσεις για καλύτερα πράγματα στη συνέχεια. Θέλουμε να κρατήσουμε τον κορμό μας, να πάρουμε 4-5 παίκτες 11αδαςκαι κάποιους φέρελπις παίκτες, ρίχνοντας τον Μ.Ο. ηλικίας στα 27 χρόνια περίπου. Θέλω παίκτες με ταχύτητα, αντίληψη, οξυδέρκεια και να αγαπούν την ομάδα, κάτι που για κάποιους, λίγους, παίκτες δεν ίσχυσε. Σίγουρα θα υπάρξουν και αποχωρήσεις, ήδη 2-3 παιδιά θεωρούνται παρελθόν, αλλά το ζητούμενο είναι μια ομάδα ανταγωνιστική που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και ο αντίπαλος θα …φτύνει αίμα για να την κερδίσει»

1006 views
Top