«Είναι τρελός ο Δήμαρχος» ...Δημήτρης Καφαντάρης!

Το σύνθημα … «Είναι τρελός ο Δήμαρχος» έχει γίνει σύνηθες στο Δημοτικό Στάδιο της Πύλου και ακούστηκε για ακόμα μια φορά στην σημερινή (29/05) νίκη του Τσικλητήρα επί της Δόξας με 3-0, που έφερε την ομάδα της Πύλου στην Γ΄ Εθνική.
Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Δημήτρης Καφαντάρης, εκ των πιο ένθερμων οπαδών της ομάδας, ήταν παρών και πανηγύρισε έξαλλα για ακόμα μια φορά την μεγάλη επιτυχία του Τσικλητήρα μαζί με τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια!

Ο κ. Καφαντάρης μίλησε στο Sport365 για την φετινή χρονιά που ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο:

«Ένας χρόνος αγώνων με ψυχραιμία, όρεξη και στόχους σήμερα έγινε πραγματικότητα, καταφέραμε το όνειρο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες, στο προπονητικό τιμ, στους γυμναστές, στην διοίκηση, στους φιλάθλους, στον κόσμο όλο που αγκάλιασε από όλη τη Μεσσηνία και ήταν όλοι εδώ σήμερα. Πιστεύω ότι όλοι μαζί, ως μια γροθιά όπως το κάναμε, θα πάμε παρακάτω την νέα χρονιά στην Γ΄ Εθνική κατηγορία».

Για το μπάτζετ και το αν είναι όνειρο να παραμείνει ο Τσικλητήρας στην Γ΄ Εθνική κατηγορία:

«Είναι ένα εφικτό όνειρο, όχι μεγάλο όνειρο γιατί πολλές φορές ο κόσμος παρασύρεται, ξέρετε τι έγινε πριν πολλά χρόνια στην Καλαμάτα. Εμείς θέλουμε να είμαστε από τις σταθερές αξίες, να μείνουμε στην Γ΄ Εθνική, να μπορέσει μια επαρχιακή ομάδα να σταθεροποιηθεί με ένα πολύ καλό γήπεδο και είναι καλό για την περιοχή.
Ας είναι και η Καλαμάτα στην περιοχή και άλλες ομάδες. Είναι καλό να έχουμε και άλλες ομάδες στην Γ΄ Εθνική.
Το μπάτζετ είναι αρκετά σημαντικό. Όπως και φέτος τα καταφέραμε, έτσι θα γίνει και του χρόνου. Πάντα υπάρχουν βοήθειες όταν οι άνθρωποι είναι μαζί ενωμένοι μια γροθιά».

Όσο για το αν θα υπάρχει βοήθεια από το «Costa Navarino»:

«Όλοι όσοι βρίσκονται στην περιοχή είναι κοντά στην ομάδα. Ήταν, είναι και θα είναι, αυτή είναι η απάντησή μου. Όλοι, τόσο ο μικρός, όσο και ο μεγάλος επιχειρηματίας, είναι κοντά στην ομάδα. Όλα τα οικονομικά στοιχεία είναι τακτοποιημένα στην ομάδα, είναι μια καθαρή ομάδα η οποία κοιτάει μπροστά με αισιοδοξία το μέλλον.
Είναι πρώτη φορά που μια επαρχιακή ομάδα όπως η Πύλος έκανε και νταμπλ και πήρε και την άνοδο. Γράψαμε ιστορία όλοι μαζί, διοίκηση, παίκτες και τεχνικό τιμ».

1255 views
Top