Η Ανδρούσα "λύγισε" τον "λαβωμένο" Ολυμπιακό

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, η Ανδρούσα επικράτησε δίκαια με 3-0 του – ελλιπή λόγω πολλών απουσιών – Ολυμπιακού Καλαμάτας στην έδρα της.
Από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να προβάλουν μεγάλη αντίσταση καθώς μετρούσαν πολλούς λαβωμένους και σύμφωνα με πληροφορίες, θα κινηθούν εντός εβδομάδας για την απόκτηση 2-3 μεταγραφών για να ενισχύσουν το ρόστερ τους.
Η ομάδα του Μιχάλη Φασουλή άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Πατσιώτη, το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον Λυμπερόπουλο και μετουσίωσε σε γκολ.
Στο 32΄ ο Ζάκκας έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν είδε τον Λυμπερόπουλο να αποκρούει εντυπωσιακά το εξ’ επαφής σουτ που έκανε και να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι.
Στο 2ο μέρος οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» το ματς με τον Γεωργιόπουλο να σκοράρει στο 64΄ με σουτ, ενώ στο 82΄ ο Ολυμπιακός έχασε την μεγαλύτερή του ευκαιρία στο ματς με το δοκάρι του Κούτρη.
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ηλιόπουλος στο 90ο λεπτό.
● Διαιτησία: Π. Τσεκούρας, Ι. Κουτσαναστάσης, Κ. Αντωνόπουλος
ΑΝΔΡΟΥΣΑ (Μιχάλης Φασουλής): Κατσίποδας, Μουλαβασίλης, Φαράντος, Γεωργιόπουλος, Γκούνης, Μπαλόπουλος, Ζάκκας (88΄ Στρατής), Ηλιόπουλος, Πατσιώτης (75΄ Σταματόπουλος), Κρεμμύδας, Μαραγκούλιας (46΄ Βοσνάκης)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Λάκης Σπάλλας): Λυμπερόπουλος, Τσαναλίας (63΄ Μπέρμπερη), Αργάνης, Γ. Μπάλλας, Πολυμενέας, Λιανός (55΄ Αναγνωστόπουλος), Κούτρης, Θεοδωρόπουλος, Σ. Μπάλλας, Μαγουλιανίτης, Αλεξανδρόπουλος

234 views
Top