Στις 18 Ιουνίου η ΓΣ και οι εκλογές στον ΑΟ Διαβολιτσίου

Mε ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στη σελίδα της ομάδας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης του γίνεται γνωστό ότι η ΓΣ του ΑΟ Διαβολιτσίου θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουνίου και όχι στα τέλη Ιουλίου όπως αρχικά είχε γνωστοποιηθεί. Αναφέρονται οι λόγοι για τους οποίους έγινε η, απόλυτα λογική κατ εμάς, επίσπευση των διαδικασιών και επισημαίνεται ότι οι υποψηφιότητες θα πρέπει να έχουν κατατεθεί έως τις 15 Ιουνίου. Αναλυτικά…

«Στο Διαβολίτσι σήμερα 5-6-2016 και ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε έκτακτο Διοικητικό συμβούλιο στα γραφεία του συλλόγου με την επωνυμία "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ" μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Συλλόγου Δασκαλόπουλου Δημητρίου.

Το Δ.Σ. του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ σήμερα 5-6-2016 αποφάσισε την επίσπευση της διεξαγωγής ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Οι λόγοι για την επίσπευση της διαδικασίας είναι οι εξής:

1)εχει ήδη εκδηλωθεί ενδιαφέρον από μεγάλο αριθμό μελών του Συλλόγου να αναλάβουν τη διοίκηση του Συλλόγου.

2)το νέο Δ.Σ. να έχει αρκετό χρόνο ώστε να οργανώσει την ομάδα για τη σεζόν 2016-2017 και τέλος

3) ή δέσμευση των υποψήφιων μελών του Δ.Σ να φέρουν εις πέρας τις υποχρεώσεις του Συλλόγου μέχρι τη λήξη της τρέχουσας περιόδου.

Κατά συνεπείαν ορίζει σαν ημερομηνία διεξαγωγής της 1ης ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ την 18η Ιουνίου 2016 ημέρα Σάββατο και ώρα 20:00 στα γραφεία του συλλόγου στο Δημοτικό Γήπεδο Διαβολιτσίου.

Σε περίπτωση έλλειψης της απαιτούμενης απαρτίας ή Γενική συνέλευση θα επαναληφθεί το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 στον ίδιο τόπο κ την ίδια ώρα.

Σε περίπτωση έλλειψης της απαιτούμενης απαρτίας και τη δεύτερη φορά ή Γενική συνέλευση θα επαναληφθεί το Σάββατο 1 Ιουλίου στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα.

Κατάθεση αιτήσεων υποψηφιότητας για το Δ.Σ. μέχρι την 15η ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 12:00 στα γραφεία του συλλόγου στο Δημοτικό Γήπεδο Διαβολιτσίου.

Το παρόν πρακτικό διαβάστηκε και υπογράφηκε από όλους ως ακολούθως: 1.Δασκαλόπουλος Δημήτριος 2. Κανέλλος Βασίλειος 3.Αντωνακόπουλος Κων/νος 4.Τασιόπουλος Περικλής 5.Θεοδωροπούλου Ελένη 6.Παπαδόγιαννης Παναγιώτης 7.Αντωνακοπούλου Ελένη»

258 views
Top