Όλα έγιναν μέσα σε δυο λεπτά!

Βαθμούς, γκολ και εντυπώσεις μοιράστηκαν Σπερχογεία και ΔΙαβολίτσι στο μεταξύ τους παιχνίδι, το οποίο έληξε με σκορ 1-1.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και είχαν κάποιες ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα.
Στην επανάληψη το Διαβολίτσι ευτύχησε να προηγηθεί στο 50ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του εξαιρετικού Παλιά ο Βουρνάς σκόραρε για το 1-0, ωστόσο η απάντηση των «Ταύρων» ήταν άμεση με τον Κουλόπουλο να σκοράρει στο 52΄ έπειτα από μπαλιά του Δ. Σώκαλη.
Σημειώνεται πως ο βασικός πορτιέρο του Διαβολιτσίου, Γιάννης Μητσέας δεν αγωνίστηκε καθώς τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής και του τοποθετήθηκε κολάρο.
● Διαιτησία: Η. Αλεξέας, Σ. Τσαούση, Χ. Τσοπανάκης
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ (Ηλίας Μαστορέας): Τσούλος, Κουμούτσος (75΄ Ζουμπόπουλος), Δωδεκάτος (62΄ Καραματσούκης), Κουρέας, Ντούζα, Γρεωργαντάς, Κουλόπουλος, Δικαίος (60΄ Χριστόπουλος), Δημητρίου, Σώκαλης, Παπανικολόπουλος
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ (Σωτήρης Δημάκης): Μερκούρης, Παπαλέξης, Δημητρίου, Γερμάνης, Καστριτσέας (46΄ Χριστόπουλος), Μαρής, Χότζα (78΄ Παπαδέας), Δημόπουλος, Βουρνάς (89΄ Διαγούπης), Θεοδωρόπουλος, Παλιάς

259 views
Top