ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Τριπλό χτύπημα με Δασκαλάκη, Πανταζή και Καραγιάννη

Μεταγραφών ξεκίνημα και μάλιστα ιδανικό για τον φιλόδοξο Πανθουριακό, η διοίκηση του οποίου ήρθε σε συμφωνία με τον 33χρονο αριστεροπόδαρο αμυντικό Σπύρο Δασκαλάκη (στη φωτογραφία με τον αδερφό του Κώστα)που, ως γνωστόν, έχει αγωνιστεί και πάλι στην ομάδα πριν από λίγα χρόνια και συγκεκριμένα τη σεζόν 2014-15, παίρνοντας στη συνέχεια το… δρόμο της ξενιτιάς και παίζοντας σε ομάδες της Αυστραλίας.

Πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή καθώς ο Δασκαλάκης είναι ποδοσφαιριστής με τεράστια εμπειρία, ακόμη και από μεγαλύτερες κατηγορίες, που μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις.

Οι ενέργειες ενίσχυσης έχουν όμως και συνέχεια αφού οι ιθύνοντες του συλλόγου της Θουρίας ήρθαν σε συμφωνία με δυο από τους πλέον ποιοτικούς επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές των μεσσηνιακών γηπέδων και συγκεκριμένα με τους Βασίλη Πανταζή και Παναγιώτη Καραγιάννη, οι οποίοι ξεκίνησαν τη χρονιά στον Μελιγαλά και την ολοκλήρωσαν στον Ηρακλή Καλαμάτας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μας κρούση στον Πανταζή έγινε και από τη Καλαμάτα όμως αυτός αρνήθηκε την πρόταση που τυου κατατέθηκε.

Οι μεταγραφές των δυο ποδοσφαιριστών-είχαμε αποκαλύψει το ενδιαφέρον του Πανθουριακού για τον Πανταζή πριν από δυο περίπου εβδομάδες- αναμένεται να ολοκληρωθούν και τυπικά με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου ωστόσο πρόκειται για τυπικό θέμα.

788 views
Top