ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αναβλήθηκε η πρώτη έκτακτη ΓΣ αλλά..."εμφανίστηκαν" σημάδια αισιοδοξίας

Αναβλήθηκε η χθεσινοβραδινή πρώτη έκτακτη γενική συνέλευση του Α.Ο Κυπαρισσίας αφού δεν υπήρξε απαρτία μεταξύ των μελών του σωματείου.

Τις τελευταίες μέρες πάντως έχουν αρχίσει να φαίνονται κάποιες ακτίδες αισιοδοξίας αφού η υπάρχουσα διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις τόσο με άλλα σωματεία όσο και με ελεύθερους ποδοσφαιριστές με σκοπό να προετοιμάσουν το ρόστερ της ομάδας ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Συζητήσεις υπάρχουν και με ανθρώπους που θα μπορούσαν να συνδράμουν την ομάδα διοικητικά και χρηματοδοτικά και υπάρχει και σε αυτό το μέτωπο αισιοδοξία, κάτι που ενδέχεται να παίξει το ρόλο του και στην οριοθέτηση των στόχων του ΑΟΚ.

Εντούτοις η κατάσταση στο στρατόπεδο των "κυανόλευκων" παραμένει δύσκολη γι' αυτό και τα μέλη του τωρινού Δ.Σ κάνουν έκκληση προς όλα τα μέλη και τους φιλάθλους του ΑΟΚ να συμμετάσχουν στις έκτακτες γενικές συνελεύσεις που θα κρίνουν το μέλλον του ιστορικού σωματείου.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο επόμενες συνελεύσεις είναι προγραμματισμένες για την Κυριακή 19 Ιουνίου και την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 21:00.

544 views
Ετικέτες
Top