Το ευχαριστώ του (πραγματικού κύριου) Δανίκα στη Κυπαρισσία και το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο

Xωριστούς δρόμους θα ακολουθήσουν ΑΟ Κυπαρισσίας και Γιάννης Δανίκας, ύστερα τη κοινή διαδρομή που χάραξαν τη προηγούμενη χρονιά, με την έμπειρο τεχνικό από τη γειτονική Ηλεία να επιστρέφει στη «βάση» κυρίως λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, πριν από λίγο, φρόντισε να αποδείξει και πάλι ότι δεν είχαν άδικο όσοι μιλούσαν για έναν «κύριο» των γηπέδων και μια ευγενική παρουσία, ευχαριστώντας διοίκηση, παίκτες, κόσμο αλλά και τα μεσσηνιακά ΜΜΕ και αναφέροντος τους λόγους που τον φέρνουν και πάλι στην Ηλεία…

«ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΕΠΑΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ .

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Α.Ο.ΚΥΠΑΡΡΙΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ…

Α)ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Α.Ο.ΚΥΠΑΡΡΙΣΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΩ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ κ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Β)ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ Α.Ο.ΚΥΠΑΡΡΙΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ

Γ)ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ Α.Ο.ΚΥΠΑΡΡΙΣΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο Α.Ο.ΚΥΠΑΡΡΙΣΙΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΊΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ Α.Ο.Κ.»

779 views
Top