ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Νέο ραντεβού στις 25/6...Αναλυτικό ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στον ΑΟΔ

Δεν υπήρξε απαρτία στην, προγραμματισμένη για το βράδυ του Σαββάτου(18/6), Γενική Συνέλευση του ΑΟ Διαβολιτσίου με την επαναληπτική ΓΣ να ορίζεται για τις 25 του μήνα, ημέρα Σάββατο και ώρα 8 μμ, στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο του Διαβολιτσίου.

Και μπορεί να μην έχει καταστεί ακόμη εφικτή η ανάδειξη νέου διοικητικού σχήματος ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η προσπάθεια συγκρότησης ενός αξιόμαχου ροστερ που θα ζητήσει τη παραμονή βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Με βάση τις πληροφορίες-δεν υπάρχει βεβαίως ανακοίνωση, κάτι που κρίνεται όμως λογικό μιας και δεν έχει προκύψει το νέο ΔΣ-ο Μιχάλης Φασουλής έχει συμφωνήσει να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία ενώ κορυφώνονται οι προσπάθειες απόκτησης παικτών προκειμένου να στελεχωθεί το «άδειο» ροστερ.

Θεωρείται σχεδόν σίγουρη η επιστροφή των Παπαδόγιαννη, Θεοδωρόπουλου, Μερκούρη ενώ επαφές γίνονται με παίκτες οι οποίοι έχουν στο παρελθόν αγωνιστεί με επιτυχία στο σύλλογο (Μπαλόπουλος, Κρεμμύδας, Ζάκκας) αλλά και κάποιους ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Οιχαλίας.

448 views
Ετικέτες
Top