Δ. ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ:"Ελάτε για τα δελτία...φέρτε  και το αθλητικό υλικό"

Mε μια ανακοίνωση που δεν έχουμε συνηθίσει, είναι η αλήθεια, να διαβάζουμε και που μάλλον θα προκαλέσει ποικίλα σχόλια, ο πρόεδρος του ΑΟ Διαβολιτσίου Δημήτρης Δασκαλόπουλος γνωστοποιεί στους ποδοσφαιριστές που έχουν εκφράσει τη πρόθεσή τους να αποχωρήσουν και που σύμφωνα με πληροφορίες είναι πάρα πολλοί, την ημερομηνία στην οποία θα μπορούν να παραλαμβάνουν τις ελευθέρας τους με τη προϋπόθεση ότι θα παραδίδουν το αθλητικό υλικό που είχαν πάρει. Πιο αναλυτικά…

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25-6-2016 και ώρα 19:00-20:00 παρακαλούνται οι ποδοσφαιριστές που θέλουν να παραλάβουν την ελεύθερη μεταγραφή τους να προσέλθουν στα γραφεία του συλλόγου ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ. Για να υπογράψει ο πρόεδρος την ελεύθερη μεταγραφή τους θα πρέπει να παραδώσουν στον έφορο της ομάδας ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ το παρακάτω υλικό: 1.Αθλητικό σάκο,2.Μπουφάν,3.Φόρμα αποστολής κομπλέ ,4.Πόλο αποστολής,5.Αντιανεμικό και σετ προπόνησης.

Σημείωση: 1)Οποίος δεν παραδώσει το υλικό όπως αναφέρεται ΔΕΝ υπογράφεται κανένα δελτίο.

2) Ο κάθε ποδοσφαιριστής να φέρει και το ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ από τη Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας

3)Μετά την παραπάνω ανακοίνωση σας παρακαλώ να μην με παίρνετε τηλέφωνο για άλλες ημερομηνίες και ώρες.

4) Αν για σοβαρό λόγο υπάρχει κώλυμα για την παραπάνω ημερομηνία ,ελευθέρας θα υπογράφονται και την ΤΕΤΑΡΤΗ 29-6-2016 και ίδια ώρα και μέρος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ»

1484 views
Top