ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Δραματικές οι εξελίξεις...Δήλωση του προέδρου Νίκου Παππά στο "Sport365"

Λίγες μόλις μέρες πριν την κρίσιμη, τρίτη και τελευταία, έκτακτη γενική συνέλευση της Κυριακής, τα μέλη του προσωρινού Δ.Σ του Α.Ο Κυπαρισσίας προχώρησαν σε μία ύστατη προσπάθεια για να βρεθεί συναινετική λύση, καλώντας, χθες Τετάρτη(22/6), τα μέλη του απερχόμενου συμβουλίου σε συζήτηση με σκοπό να ακουστούν όλες οι απόψεις για τους λόγους που οδήγησαν τον τριφυλιακό σύλλογο σε μία από τις δυσκολότερες στιγμές της ιστορίας του αλλά και για να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις των παλαιότερων μελών που ενδεχομένως θα ήθελαν να συνδράμουν στον σχηματισμό μιας σταθερής διοίκησης η οποία θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από τη συζήτηση δεν προέκυψε κάτι καινούργιο κι αυτό γιατί οι Θ. Γιαννίκος, Δ. Καρυτινός, Μ. Μπακούρος, Λ. Παπάγιωργας και Ν. Μανδραπήλιας προτίμησαν να μην παραβρεθούν στην συνάντηση «γυρίζοντας ουσιαστικά την πλάτη» στην όλη διαδικασία. Σημειώνουμε ότι κάποιοι εξ αυτών είναι από τα παλαιότερα και εμπειρότερα μέλη του σωματείου.

Με βάση τις πληροφορίες και το κλίμα που διαμορφώθηκε, η εξέλιξη αυτή είχε ως επακόλουθο ακόμη και τα παλαιά μέλη που δέχτηκαν την πρόσκληση και παρευρέθησαν να μην θελήσουν να « απολογηθούν» για ευθύνες που θεωρούν ότι δεν τους αναλογούν αλλά και να μην ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους για το τι σκέπτονται να κάνουν.

Μόλις έγιναν γνωστές οι τελευταίες δραματικές εξελίξεις, το «Sport365.gr» επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΑΟΚ Νίκο Παππά ο οποίος και έκανε την παρακάτω δήλωση...

" Στον ένα μήνα που αναλάβαμε τις τύχες τις ομάδας, κύριος σκοπός μας ήταν να κερδίσουμε χρόνο για να αμβλυνθούν οι οποίες αντιθέσεις υπάρχουν ώστε να βρεθεί μία βιώσιμη λύση για τον Α.Ο Κυπαρισσίας.

Δυστυχώς όμως υπήρξαν άνθρωποι που δεν θέλησαν να αναλάβουν τις ευθύνες τους με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν, προς το παρόν, τα εχέγγυα για να προχωρήσει η ομάδα στην επόμενη μέρα.

Ως Δ.Σ και προσωπικά εγώ ως επικεφαλής κάνουμε έκκληση προς όλους τους Κυπαρίσσιους που αγαπάνε την ομάδα να προσέλθουν στην έκτακτη γενική συνέλευση της Κυριακής για να βρεθεί λύση έστω και την τελευταία στιγμή.

Διαφορετικά, θα οδηγηθούμε στο πρωτοδικείο και στην πιθανή διάλυση ".

1077 views
Top