Παλιάς: "Νίκη με Ανδρούσα και καλύτερη συνέχεια"

Για την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Σπερχογεία αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος μίλησε στο Sport365 ο φορμαρισμένος μεσοεπιθετικός του Α.Ο. Διαβολιτσίου Αρτέμης Παλιάς, που ήταν εκ των κορυφαίων και στη Σπερχογεία, δίνοντας την ασίστ στον Μάριο Βουρνά...

"Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί και θα μπορούσαμε να χάνουμε, αλλά στο δεύτερο βελτιωθήκαμε αρκετά και θα μπορούσαμε να φτάσουμε ακόμη και στους τρείς βαθμούς. Ωστόσο, θεωρώ ότι το 1-1 ειναι δίκαιο και φανερώνει την εικόνα του αγώνα", δήλωσε ο ικανός μεσοεπιθετικός του Διαβολιτσίου που αναφέρθηκε, κλείνοντας, και στο ματς με την Ανδρούσα: "Η συνέχεια θα είναι καλύτερη για την ομάδα που θα βρίσκει σταδιακά τον δρόμο της. Ευελπιστώ ότι το επόμενο ματς με την Ανδρούσα θα είναι νικηφόρο και θα βοηθήσει στο να γίνει η νέα αρχή", είπε ο Παλιάς που τίθεται από σήμερα στη διάθεση του Σωτήρη Δημάκη, όπως άλλωστε και οι συμπαίκτες του.

Ερωτηματικό ο Μητσέας, όχι ο Αριστομενόπουλος

Εξαίρεση αποτελεί ο Γιάννης Μητσέας που ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον αυχένα και γι αυτό δεν έπαιξε με τους "Ταύρους" -ήταν με κολάρο στο γήπεδο-σε αντίθεση με τον Γιώργο Αριστομενόπουλο, το δελτίο του οποίου θα έχει εκδοθεί.

232 views
Top