ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Πανίσχυρη με Τρίψα, Κανελλόπουλο, Γερμάνη και Καλογερόπουλο

Ως μια ποδοσφαιρική «ντρημ τιμ» φαντάζει το ροστερ της νεοφώτιστης Αναγέννησης Παραλίας που, προφανώς, θέλει να αφήσει το στίγμα της στη μεγάλη κατηγορία του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου στην οποία και επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια…

Ο Αντώνης Μαυρέας κρατά και σωστά χαμηλούς τόνους ωστόσο το έμψυχο δυναμικό του καλαματιανού σωματείου είναι ικανό για πολλά έχοντας, ως σύμμαχο, τη παρουσία ενός σπουδαίου ανθρώπου του ποδοσφαίρου στην ηγεσία του, όπως είναι ο Τάκης Σερεμέτης και ενός εξίσου ικανού και έμπειρου τεχνικού, όπως είναι ο κ. Μαυρέας.

Έχουμε λοιπόν και λέμε… Αποκτήθηκαν οι Κώστας Αργυρόπουλος (Κυπαρισσία), Χρήστος Τρίψας (Πάμισος), Γιώργος Μάρρης (ΑΟ Διαβολιτσίου), Νίκος Παπαγεωργίου (ΑΟ Διαβολιτσίου), Παναγιώτης Γερμάνης (ΑΟ Διαβολιτσίου), Παναγιώτης Κανελλόπουλος (Πάμισος), Γιώργος Μουλιάτος (Πάμισος), Τζανέτος Κατσαρέας (Αστέρας Αρφαρών) και ο νεαρός, πολλά υποσχόμενος, πορτιέρο Δημήτρης Καλογερόπουλος από τα Πράσινα Πουλιά.

Στους παραπάνω προστίθενται οι Ταμπάκης, Κάνιστρας, Λίβας, Βεργόπουλος, Δασκαλάκης, Τριανταφυλλάκης, Δέλλης, Πανταζής, Δουρούμης, που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα, για να διαμορφώσουν το πανίσχυρο και πληρέστατο έμψυχο δυναμικό της «νέας» Αναγέννησης.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα γίνουν τουλάχιστον 1-2 σημαντικές κινήσεις ακόμη, με το βάρος να πέφτει στον επιθετικό τομέα, αλλά και κάποιες προσθήκες εξελίξιμων παικτών από τα Πράσινα Πουλιά.

Το όνομα του υψηλόσωμου επιθετικού Βασίλη Τουρλίδα βρίσκεται ψηλά στη λίστα του κ. Μαυρέα ενώ, μολονότι δεν ανήκει στο συγκεκριμένο πλάνο, προχωρημένες συζητήσεις γίνονται και με τον ακραίο αμυντικό μέσο Γιάννη Παπαλέξη.

1475 views
Top