ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΠΑΜΙΣΟΣ: Προσπάθεια για "εμπλοκή ατόμων λαϊκής αποδοχής" και...Γεωργακλής

Η νέα επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Γ.Π.Σ. Πάμισος Μεσσήνης, που αποκτά κομβικό χαρακτήρα πλέον, Θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016 και ώρα 21:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του HOTEL MESSINI, με μοναδικό θέμα την εκλογή του νέου Δ.Σ. και οι διεργασίες, σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχουν κορυφωθεί.

«Στόχευση» για τα άτομα τα οποία έχουν εκδηλώσει ανοικτά το ενδιαφέρον τους –Βλαχάκης, Ντούλης, Μιχαλόπουλος- είναι η εμπλοκή προσώπων με αποδοχή στη τοπική κοινωνία και προς τα εκεί πέφτει το μεγάλο βάρος.

Είναι σαφές ότι για προχωρήσει το «νέο πλάνο» θα πρέπει να έχει και την αποδοχή του κόσμου ενώ σε αντίθετη περίπτωση κανείς δεν μπορεί να προδιαγράψει το τι θα επιφυλάσσει η επόμενη μέρα.

Και μέσα σε όλα αυτά, τις διεργασίες δηλαδή που εξελίσσονται για τη συγκρότηση αξιόλογου ΔΣ, υπάρχει και το αγωνιστικό πλάνο που, ως γνωστόν, θα βαδίσει με «επίκεντρο» νεαρούς παίκτες και την Ακαδημία Πάμισος.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχουν αρχίσει οι αγωνιστικές προεργασίες γύρω από το συγκεκριμένο πλάνο και προφανώς στο πλαίσιο αυτών «κυκλοφόρησε» και το όνομα του Νίκου Γεωργακλή ως λύση ιδανική για να «τρέξει» το νέο εγχείρημα.

Πολλά περισσότερα σε λίγες ώρες…

573 views
Top