ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Διοικητικές αλλαγές στον ορίζοντα και...κίνηση για προπονητή

Τα πάνω κάτω φέρνουν οι δηλώσεις του πρόσφατα εκλεγέντος προέδρου του Αστέρα Αρφαρών Γιάννη Πουλόπουλου περί προσωρινού συμβουλίου και αβέβαιου μέλλοντος της ομάδας, λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος και επιθυμίας αποχώρησης πολλών παικτών, που προφανώς δεν ήρθαν τυχαία τούτη τη στιγμή, όπως επίσης και η "κινητοποίηση" για εύρεση νέου προπονητή από τη πλευρά ατόμων της διοίκησης…

"Θέλω να κάνω γνωστό σε όλους τους φίλους του Αστέρα ότι το συμβούλιο που προέκυψε και συγκροτήθηκε σε σώμα είναι προσωρινό.

Ανέλαβα τη θέση του προέδρου για μπορέσουμε να κάνουμε ένα συμβούλιο δυνατό, με την συμμετοχή διαφόρων επαγγελματιών του χωριού μας και της γύρω περιοχής.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, όμως δεν βρήκα ανταπόκριση. Δεν το κρύβω ότι το μέλλον για τη ομάδα, είναι αβέβαιο μετά την επιμονή δυστυχώς μερικών ποδοσφαιριστών, οκτώ ,παρακαλώ να φύγουν από την ομάδα η ομάδα μπαίνει σε μεγάλη περιπέτεια.

Εγώ σαν Γιάννης Πουλόπουλος δηλώνω ότι για το καλό της ομάδας μένω στην ομάδα σαν απλός στρατιώτης».

Την ίδια ώρα φουντώνουν οι φήμες που θέλουν ανθρώπους της διοίκησης να «ψάχνονται» για νέο προπονητή, κάνοντας ήδη κάποιες διερευνητικές επαφές, για την εύρεση του διαδόχου του Στάθη Βανικιώτη, με πρόσωπα «γνώριμα» στον Αστέρα, αλλά κι αυτές που θέλουν ένα γκρουπ φίλων του συλλόγου να καλοβλέπει την εμπλοκή του με το σύλλογο.

233 views
Top