Πουλόπουλος: "Στάθη σε ευχαριστούμε"...Κορυφώνονται οι διεργασίες για ισχυροποίηση και προπονητή

Με δημόσιο «τιτίβισμα» και πάλι ο πρόσφατα εκλεγέντας πρόεδρος του Αστέρα Αρφαρών Γιάννης Πουλόπουλος ανακοίνωσε στον Στάθη Βανικιώτη τις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στο σύλλογο, λόγω της επιθυμίας πολλών παικτών να αποχωρήσουν και την «αποδέσμευσή» του από την ομάδα, μεταφέροντάς του τις πιο θερμές ευχαριστίες για τη προσφορά του στον Αστέρα…

«Δυστυχώς η επιμονή των οκτώ ποδοσφαιριστών του Αστέρα να φύγουν με ανάγκασαν να έρθω σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον θαυμάσιο φίλο μου, προπονητή της ομάδα μας, κύριο Στάθη Βανικιώτη να του εξηγήσω την δραματική κατάσταση, ότι δυστυχώς η ομάδα υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να πάει πρωτοδικείο και ότι είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει.

Θέλω να ευχαριστήσω εγώ τον θαυμάσιο αυτό προπονητή. Μόνο καλά έχω να θυμάμαι από την παρουσία του στα δυο χρόνια στον Αστέρα» αναφέρει στη σελίδα του στο facebook ο κ. Πουλόπουλος.

Tην ίδια στιγμή και σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, εξελίσσονται συνεχείς διεργασίες για την ενσωμάτωση κι άλλων μελών στο ΔΣ, που δεν μπήκαν για διαφορετικούς ο καθένας λόγους στο συμβούλιο( Σακκάς, Μπούρας, Καράγιαννης), όπως και συζητήσεις με τεχνικούς προκειμένου να αναλάβουν την ομάδα.

Μάλιστα, με βάση το ρεπορτάζ, το βράδυ της Τρίτης, είχαν πολύωρη συνάντηση στη ταβέρνα του «Μένη» πρωτοκλασάτα στελέχη της διοίκησης με φόντο τη διοικητική ισχυροποίηση αλλά και τη πρόσληψη νέου προπονητή.

271 views
Top